Készül a Stranger Things negyedik évada

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix bejelentette, hogy folytatódik a Stranger Things, igaz, azt még nem árulta el, hogy pontosan mikor. A Duffer-testvérek mindenesetre még jó ideig a szolgáltatóval dolgoznak majd együtt.

Ahogy az lenni szokott, a Stranger Things kiválóan sikerült harmadik évada is egy kerek történetet mesélt el, a készítők azonban gondoskodtak arról egy-két jelenettel, hogy megágyazzanak a folytatásnak. A jó hír az, hogy ez a folytatás már biztosan elkészül, a Netflix egy rövid teaser társaságában jelentette be, hogy búcsút intünk Hawkins városkájának:

Sajnos azt már nem tudtuk meg, hogy mikor érkezik a folytatás, de az eddigiek alapján leghamarabb jövő ősszel kapjuk meg az új részeket.  A Netflix mindenesetre azt is leszögezte, hogy a későbbiekben is számít a sorozatot kitaláló Duffer-testvérekre, a minap ugyanis egy több évre szóló, filmekre és sorozatokra egyaránt kiterjedő szerződést írtak alá velük. Az új projektek Netflix-exkluzívak lesznek természetesen, és nem lesz közük a Stranger Thingshez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...