Nálunk is elrajtol a PUBG Lite

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatja terjeszkedését a PlayerUnknown's Battlegrounds könnyített verziója, október közepétől többek között Magyarországon is játszhatóvá válik a PUBG Lite. Az új verzió gépigénye rendkívül baráti, ráadásul free-to-play.

A PUBG Lite-ot még az év elején kezdték el tesztelni Thaiföldön, a készítők azonban már akkor jelezték, hogy a későbbiekben más országokban is tiszteletét teheti a PlayerUnknown's Undergrounds könnyített verziója. A terjeszkedés október 10-én Európában folytatódik: akkor a kontinens számos országában, így nálunk is elrajtol a nyílt bétatesztelés.

A PC-exkluzív PUBG Lite funkcionalitás tekintetében ugyanazt az élményt nyújtja, mint az alapjáték, viszont jóval gyengébb grafika mellett, a kifejlesztésekor ugyanis az volt a cél, hogy a játék lehető leggyengébb konfigurációkon is eldöcögjön.

Az anyag már egy 2,4 GHz-es Intel Core i3-as procival, integrált videokártyával és 4 GB RAM-mal is megelégszik, azonban az ajánlott gépigény is egészen baráti, itt egy 2,8 GHz mellett ketyegő i5-ös processzort, egy GeForce GTX 660-at vagy Radeon HD 7870-et, illetve 8 GB RAM-ot jelöltek meg a készítők.

További fontos részlet, hogy a PUBG Lite az alapjátékkal ellentétben free-to-play játszható.

5.
5.
user101
Rengeteg videót néztem és nézek PUBG-ről, aztán végül megvettem és néha én is tolok vele köröket. Pont azt kaptam amit vártam, de persze nagyon casual tolom a dolgot, pont amikor nincs semmi kedvem mással játszani. :)

Aztán rájöttem, hogy ennél logikusabb lépést nem is tehettek volna ( ha csak nem vált az egész alapból free-to-play-re :) Hiszen, ha kicsit is frusztrál ( engem például egyáltalán nem ), hogy egy bugyiban és melltartóban rohangál a karaktered ( mert olyan szűk marokkal méri a cuccokat) akkor tuti költekezni fogsz. Mást nem is nagyon tehetsz, mert alapból szinte semmit és azt is annál ritkábban ad. Ellenben lehet mindenféle szarságot venni pénzért. BP-ért persze többnyire nem, vagy ha igen akkor is olyan mennyiségért, hogy mire kifarmolod, beleőszülsz...

Szóval a játék jelszava lehetne az is, hogy "aggyá péééénzt!". Márpedig, ha mindenkihez ingyen eljut ez a jelmondat akkor többen élhetik meg ezt az érzést és akkor lesz jóság IS, meg minden IS... :)
4.
4.
antiqwiz
Fizetni nem akartam érte, de így kap egy esélyt, hogy magába szippantson! Nekem az Epic Store-os "The Cycle" jött be, az is ingyenes.
2.
2.
Hanoi
Aztán majd jönnek át az európai szerverekre az indiaiak meg a török meg az érthetetlen nyelvű arab meg vietnámi kölykök...?
1.
1.
Lorthirash
Vicces szerintem hogy van lejjebb hiszen már az eredeti játék is rettentő csúnya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...