HWSW: Visszanyúl az iPhone 4 dizájnjához az Apple

Az iPhone 4 formaterve inspirálja az Apple 2020-as készülékeinek tervezését. A jövő szeptemberre datált okostelefonok a szögletes dizájn mellett több számottevő változást is hozhatnak - írja nagytestvérünk, a HWSW.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#25: Laposföldesek is így nyomulnak XD
#24
#23: Érvek, te nyomorult? Az nem érv hogy m indent tagadsz, aztán a másikra okádsz újra. Kretén vagy te, nem más. Egy látens meleg, antiszemita pöcs.
#23
#22: Nekem legalább vannak érveim drágám, nem fogom a hisztis kis egódat tovább fényezni azzal, hogy emberszámba veszlek.
#22
#19: Kifogytál at érvekből? :-D
#21
Egy moderátor nagyon el kellene, mert szánalom ami itt megy...
#19
#18: Cuki az erőlködésed.
#18
#16: Egy a kirekesztést - állítása szerint - saját családja történetén keresztül elszenvedő homofób ember, az tényleg egyedi eset, mivel köztudott, hogy a homoszexuálisokat éppen úgy koncentrációs táborokba vitték és megölték a nácik, mint a zsidókat vagy a cigányokat. Vagy ők talán megérdemelték? Első blikkre személyiségzavarosnak mondanálak, de nem vagyok pszichológus (és toleráns sem vagyok pl. a nácikkal).
#16
#15: Nem érted? KONTEXTUS! Ő kiragadott két szót a szövegkörnyezetből majd ezeken rágódik. Mert ő toleráns.

Az meg extra fail, hogy olyan embert náciz le és rekeszt ki a nagyon PC látatlanban akinek a dédnagyanyját németek agyonlőtték Auschwitz-ban, miután egy mélymagyar szomszéd feljelentette, hogy megszerezze a házukat (dédnagyapám már előtte meghalt közlegényként a Don kanyarnál).
#14
#11: ó, egy művelt náci, be ne szarjak. Leírom a szót, ami téged érdekel: KONTEXTUS. De legalább azt beismerted, hogy homofób vagy. Fejlődés! DE, ha leírod, hogy tiszteled és egyenrangúnak tartod zsidó honfitársaidat, kiegyezek egy döntetlenben. Szevasz!
#13
az 5 tenyleg gyonyoru volt
most xs maxom van es tenyleg minden masodik telefon igy nez ki
#11
#10: Mit tagadtam?
Maximum te vagy tanulatlan.
Pedig annyit kellene tenned, hogy beírod google-be, hogy "Zsidó autonóm terület" és kidobná a magyar wikipédia linkjét, ahol pl. láthatnád a zászlajukat amit a ratyimozgalom lenyúlt.
Ja és ez maximum homofóbia, semmi köze a nemzeti szocializmushoz, amiről ti azt se tudjátok micsoda.
#10
#9: tipikus szobanáci, ha rajtakapják rögtön tagad.
#9
#7: Azért kell moderátor mert leírtam egy országrész nevét?
Szomszédot meg feljelentett pedofiliáért, mert levetkőzteti a gyerekeit fürdetéshez?
#8
A 4-esek és 5-ösök dizájnja tényleg szép volt. A 6-tól kezdve olyan unalmas tökegyforma kopott szappan dizájnt használtak, hogy ránézésre, ha a logó nem látszott, meg sem lehetett mondani, hogy most akkor az Huawei vagy Samsung.

Ez volt az egyik oka (sok egyéb mellett), hogy 7 Plus-ról szexi fekete-réz Nokia 7 Plus-ra váltottam.
https://static.turbosquid.com/Preview/001266/065/VP/_D.jpg
#7
#5: na! buzizás, zsidózás egy kommentben? Gyönyörű! A moderátorok meg gondolom alszanak.