Havi 10 dollár alá csökkent a PlayStation Now ára

És a remek hír mellé a havidíjas előfizetés játékfelhozatala is brutális mértékben javulni fog; első körben érkezik a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War.

Jócskán lecsökkentette az PlayStation Now streaming szolgáltatás árát a Sony. A korábbi 19,99 dolláros havidíj mostantól 9,99 dollárra zsugorodott, a negyedéves előfizetés 44,99 dollárról 24,99-re, az éves előfizetés ára pedig a 99,99 dolláros ár helyett már csak 59,99 dollár, ami megegyezik egy új AAA-kategóriás játék értékével.

A döntés oka a hivatalos közlemény szerint az, hogy a konkurenciához mérten (elsősorban az azonos áron elérhető Xbox Game Passre érdemes itt gondolni) versenyképesebb árat próbáltak belőni a szolgáltatásukért, melynek a kínálata is nagyot fog változni. Jelenleg több mint 800 PS2-es, PS3-as és PS4-es játék érhető el az előfizetők számára, ám ezek általában közel sem a legújabb alkotások.

A mai naptól kezdve azonban a friss címek játsszák majd a főszerepet; első körben 2020. január 2-ig a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War teszi majd ütősebbé a szolgáltatást. Ráadásul ezeket a játékokat szeptembertől akár le is tölthetjük a merevlemezünkre, így az eredeti pompájukban és 5.1-es hangzással élvezhetjük majd őket.

A PlayStation Now szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető.

38 komment - szólj hozzá!