A hónap végén érkezik a Fallout Legacy Collection?

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 2.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit túlbuzgónak bizonyult a német Amazon, ugyanis az áruházlánc oldalán idő előtt felbukkant a Fallout Legacy Collection, ami állítólag szinte az összes eddig megjelent Fallout-játékot tartalmazni fogja.

A Bethesda egyelőre még nem nyilatkozott, de ha hinni lehet a német Amazonnak, akkor október végétől lesz kapható a Fallout Legacy Collection, ami összesen hat eddig megjelent Fallout-játékot fog tartalmazni.

A 39,99 eurós csomag sajnos nem felújított, finomhangolt változatokat vonultat fel, cserébe viszont három olyan epizódot is rejt majd, ami a korábban megjelent összes DLC-vel felruházva foglal helyet benne.

A Fallout Anthologynak is betudható kiszerelés a következő hat játékot fogja rejteni: Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition és Fallout 4: Game of the Year Edition.

Ez azt jelenti, hogy a Fallout 76, a Fallout Shelter és a Fallout: Brotherhood Steel nem lesz része a Fallout Legacy Collectionnek, igaz, a Fallout Shelter ingyenes, vele nem is igen érdemes számolni.

Az impozáns pakk október 25-től lesz megvásárolható.

3.
3.
Fata Morgana
#1: Elég brutál ára van PS3-on, én XO-ra megkaptam ingyen a Fallout3-at mivel előrendeltem a Fallout4-et a DLC-et 800Ft/Db áron szereztem be így 4000Ft-ba került az összes ami elég baráti szerintem.
Nemrég toltam ki ismételten, még mindig jól hozza azt a poszt-apokaliptikus hangulatot amiért anno "beleszerettem".
2.
2.
bitbandita
#1: Jézusom, az nagyon drága ahoz képest, hogy mikori játék. Én PC-re kb másfél éve vettem meg a F4 GOTY-t (ami ugye az alap az összes dlc-vel), épp akcióban volt, 4900-ért...
1.
1.
strike19
Ez a nap híre.
Nekem a Fallout 4hez kellenének a DLC de PS4-en egy vagyonba kerülnek.
4000 Ft lenne a határ amit fizetnék Season Pass-ért.
Gáz hogy PS3 Fallout 3-hoz a összes DLC 23 000 Ft kell fizetni. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...