A hónap végén érkezik a Fallout Legacy Collection?

Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit túlbuzgónak bizonyult a német Amazon, ugyanis az áruházlánc oldalán idő előtt felbukkant a Fallout Legacy Collection, ami állítólag szinte az összes eddig megjelent Fallout-játékot tartalmazni fogja.

A Bethesda egyelőre még nem nyilatkozott, de ha hinni lehet a német Amazonnak, akkor október végétől lesz kapható a Fallout Legacy Collection, ami összesen hat eddig megjelent Fallout-játékot fog tartalmazni.

A 39,99 eurós csomag sajnos nem felújított, finomhangolt változatokat vonultat fel, cserébe viszont három olyan epizódot is rejt majd, ami a korábban megjelent összes DLC-vel felruházva foglal helyet benne.

A Fallout Anthologynak is betudható kiszerelés a következő hat játékot fogja rejteni: Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition és Fallout 4: Game of the Year Edition.

Ez azt jelenti, hogy a Fallout 76, a Fallout Shelter és a Fallout: Brotherhood Steel nem lesz része a Fallout Legacy Collectionnek, igaz, a Fallout Shelter ingyenes, vele nem is igen érdemes számolni.

Az impozáns pakk október 25-től lesz megvásárolható.

8 komment - szólj hozzá!