Xbox Game Pass - így alakul a konzolosok októbere

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 2.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft bejelentette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass konzolos előfizetői októberben. Többek között a Dishonored 2 és a Fallout: New Vegas is csatlakozik a kínálathoz.

A Microsoft leleplezte a konzolos Xbox Game Pass októberi újdonságait; vagy legalábbis azok egy részét, hiszen a hónap második felében valószínűleg kapunk még friss címeket. A PC-s játékokról a korábbi hónapokhoz hasonlóan külön emlékeznek majd meg a redmondiak.

A cég hivatalos blogposztja szerint a hónapot a Dishonored 2 nyitja majd, ez már október 3-án letölthetővé válik. Október 10-én érkezik a kínálatba a World War Z és a Yooka-Laylee, október 17-én a Fallout: New Vegas, a Felix the Reaper és a Panzer Dragoon Orta. A hónap egyik legnagyobb címe a The Outer Worlds lesz, amely már a megjelenése napján, október 25-én bekerül az Xbox Game Pass felhozatalába, konzolon és PC-n egyaránt.

Hogy milyen játékokra számíthatunk még a közeljövőben, arról a legutóbbi ID@Xbox Game Pass-epizód árulkodik.

6.
6.
Gykrizsi
Tudtam, hogy be fog kerülni a Dishonored2 hamarosan, megérte várni :)
5.
5.
Őrnagy
#3: Fú, tényleg, az Outer Worlds is fasza lesz. Legalábbis külsőre. És Benne van a Game Passben! Király!
4.
4.
Őrnagy
Szép. Még PS4-en próbáltam a Dishonored 2-t, de eladtam a géppel együtt. Most teszek egy próbát vele Boxon, hátha így könnyebb :)
3.
3.
Tök vállalható felhozatal. Én amúgy nem tudtam, hogy a jó grafikájú Outher Worlds pass-ra érkezik. 100%, hogy megnézem. Ilyen Fallout-nak néz ki szerintem, aztán majd meglátjuk.
2.
2.
kryszisz
#1: Nagyon fasza gém, csak - akárcsak az első részben - itt is vannak "hátezmeghogytörtént?" halálok. Értem ezalatt, hogy szerettem volna full patriótán végigjátszani a cuccot, de egy-két pálya összegzőjén azért csak ott virított 1-2 kill, ami nem vágtam hogy sikerülhetett, mert szánt szándékkal nem öltem meg senkit az tuti:D Ettől függetlenül szerettem nagyon, egy jó deal alkalmával beszerzem a DLC-t is:)
1.
1.
crytek
Dishonored 2 fain. Lehet le is teszem a Far Cry 4-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...