Kilépett a bétából a PS4-es cross-play támogatás

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 2.
  • Hír
Link másolása
Habár a Sony ezt nem jelentette be formálisan, a Wired egy friss cikkéből kiderült, hogy elhagyta a bétastátuszt a PS4-es cross-play támogatás, ami azt jelenti, hogy mostantól bárki beépítheti a játékába a funkciót.

Sokat váratott magára, mostanra azonban a PlayStation 4-en is teljessé vált a keresztplatformos játék támogatása. A Sony sokáig ódzkodott attól, hogy lehetővé tegye a rajongói számára, hogy azok együtt játszhassanak a többi platform mellett elkötelezett barátaikkal, és bár változatos technikai és adatvédelmi kifogásokkal igyekezett megindokolni ezt a döntését, azt maximum üzleti szempontok vezérelhették.

Akárhogy is, idővel a japánok is beadták a derekukat, és egy ideje - igaz, bétastátuszban - a konzolon is elérhetővé vált a cross-play támogatás, amit csak a kiváltságos fejlesztők használhattak ki - többek között a Fortnite-ban és a Rocket League-ben volt elérhető ez a funkció eddig. A mostani hírünk apropója, hogy a Wired cikkéből kiderült, a cross-play funkció kilépett a bétából, így ahhoz bármelyik fejlesztőcsapat hozzáférhet a jövőben. A Call of Duty: Modern Warfare ugye már kapásból teljes cross-play támogatással érkezik a hónap végén.

11.
11.
Yanez
10.
10.
danimo77
Ez most azt is jelenti, hogy ezentúl lehet használni a konzolon egeret és billentyűzetet a játékok irányítására, vagy csak annyi hogy különböző platformokat használó játékosok játszhatnak egymás ellen, akár különböző irányítást használva?
9.
9.
Ooorky
#8: Jó, de CoD-nál már volt anno balhé abból, hogy bétában véletlenül egér+bill-nél is bekapcsolva maradt a soft cheat, amit kontrolleres irányításhoz használ a játék és elég feltűnő volt, hogy nem pontosan követte az egér mozgását a célkereszt, hanem tapadt a célpontokhoz.
8.
8.
#4: Benne vannak, pl codban, kontroller kontroller ellen, eger+bill pedig eger+bill ellen nyomhatja, de egy ket kort mentem amugy eger+billesek ellen szinten pc-n kontrollerrel es nem igazan volt folenyuk. Nem tudom, hogy csak kezdok voltak e de semmi feltuno nem volt a meccsben, ugyanannyi killem volt, stb.
7.
7.
strike19
#6: Már sokszor megesett.
Utána mindig kilépek a főmenübe és maketteket nézegetem a Battlefrontba és gondolkodom ,hogy hol rontottam el ,hogy ennyire király vagyok. :D
6.
6.
Őrnagy
#2: Ja. Azt az 1200-at fél óra alatt kinyírom, aztán csak unatkozva nézelődök :D
4.
4.
joshfeed
Azért megnézném ha a PC-sek is bekerülnének a Crosspaybe hány headshot lenne kiosztva konzol irányba FPS-eknél :)
3.
3.
shatterhand
Kihalófélben lévő jateknal érdekel, különben nem.
2.
2.
strike19
Már ideje volt. Egyébként jól jönne pár játékba.
Pl: Battlefront 1.
Unom ,hogy csak 1200 játszanak egy nap(5 éves játék) :(.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...