Jövőre konzolokra látogat a Green Hell

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Creepy Jar túlélőjátéka egy hónappal ezelőtt lépett ki az Early Access-státuszból, hamarosan azonban további tartalmaknak örülhetnek majd a rajongók. Érkeznek a konzolos változatok is, ezekre azonban 2020-ig várnunk kell.

Szeptember eleje óta játszható a Green Hell 1.0-s változata, a fejlesztők azonban még nagyon nem végeztek a túlélőjáték bővítgetésével, és a minap felvázolták, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a rajongók a közeljövőben:

Habár túl sok részletet nem árultak el az extra tartalmakról, azok már címszavak alapján is kifejezetten izgalmasnak tűnnek. Még idén beleáshatjuk magunk a növénytermesztés rejtelmeibe, illetve a menedékünket is alaposan kibővíthetjük majd, ugyanis hamarosan többemeletes viskókat is összetákolhatunk. Ha szerencsénk van még idén, legrosszabb esetben azonban a jövő év elején a sokak által kért kooperatív mód is megérkezik a Green Hellbe - ebben legfeljebb négyen játszhatunk egyszerre túlélősdit a dzsungelben.

2020-ban más - egyelőre még nem részletezett - meglepetésekre is számíthatunk, ami azonban valószínűleg a legtöbbeteket érdekli: igen, már készülnek a konzolos változatok, jövőre PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd a Green Hell.

9.
9.
godach
#8: Én sem véresen komolyan mondtam, csak írásban nem igazán megy át :D
8.
8.
Yanez
#7: Amúgy én csak hülyéskedtem, ezt tudhatnád. Nagyon is örülök, hogy ez is jön konzolokra! Több game, több választék, több elégedett pofa. :)
7.
7.
godach
#6: Itt egyébként teljesen másról van szó :D
Számomra a csapat azért nagy kedvenc, mert nem csak én de rajtam kívül még rengetegen utálták az Early Access-t. Nem amiatt ami, hanem amit tettek vele. Egy ellenőrizhetetlen zsákbamacska pénznyelő lett belőle.
Többek között viszont ezek a srácok is megmutatták, hogy ha jó helyre teszed a pénzed akkor abból lehet valami.
Rengeteg játékkal ellentétben, Ők egy év alatt kiléptek (és menet közben is mindig tartották az ígéreteiket és figyeltek a rajongókra), nem is akármilyen cuccost hoztak össze, szóval teljes mértékben megérdemlik a figyelmet és bizalmat. :D
6.
6.
Yanez
#4: A focira is jöhet ilyen komment, kibírom. :D Az UC meg a TLoU sorozat is annyira kell a gamer világba, mint tenger fenekének a béltükrözés.
5.
5.
A stílusnak nem vagyok nagy rajongója, de erre a játékra gond nélkül azt tudom mondani, hogy nagyon jó. Jöjjön csak ki konzolra, biztosan lesz pár ember aki jól ellesz vele. Ezzel együtt meg gondolom érkezik majd a PC-verzióhoz a controller support, amit már várok. Bár nagyon jól elvagyok bill+egéren is, de az egész kezelőfelület és működés teljesen gamepad-re van tervezve. Körmenüből választás meg ilyenek. És ehhez képest persze nincsen controller support.
4.
4.
godach
#3: Na most ha a focira érkezett volna egy ilyen komment, akkor ezt mondtad volna.
"nem vagyunk egyformák így megértem hogy neked nem jön be, de nem értem miért zavar téged. Teljesen mások vagyunk és ez így helyes, de megfér ez is a gépen, mint a bal bokámon a pattanás" xD
3.
3.
Yanez
Hiányzik ez, mint rántottába az üvegszilánkok.
1.
1.
godach
Na ennek most nagyon örülök. Sok ismerősöm csak konzolon játszik, jobban várom hogy kipróbálják mint ők :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...