BlizzCon 2019: Íme, a Virtual Ticket extrái

  • Írta: szlav
  • 2019. október 3.
  • Hír
Link másolása
Mint ahogy minden évben, idén sem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy egy kicsit mi is úgy érezzük, hogy részt vettünk a BlizzConon. A Virtual Ticket segítségével élőben követhetjük a show összes eseményét és kapunk némi digitális lootot is.

A BlizzCon virtuális belépője sajnos idén sem lett olcsóbb, így továbbra is 40 eurót kell kicsengetnünk azért, hogy szabadon válogathassunk az egymással párhuzamosan futó élő panelok között (no meg, hogy hozzáférjünk később a VOD-okhoz). A szokásokhoz hűen viszont az online résztvevők is hozzájuthatnak azokhoz az exkluzív in-game jutalmakhoz, amik a helyi látogatókat is megilletik. A Blizzard elérhetővé tette a Virtual Ticket vásárlását, ezzel együtt pedig bemutatta a hozzá járó extrákat is:

A World of Warcraft játékosai felhúzhatják a Wendigo-pizsamát, valamint lecsaphatnak egy pár Murloc-petre is - a zöld jószágok stílszerűen Sylvanas és Anduin felszerelésébe öltöztek. Az Overwatchban két skinnel gazdagodhatunk: Symmetra Tyrande Whisperwind ruháját, Genji pedig Illidan Stormrage öltözékét húzza magára. A Hearthstone játékosai egy különleges hátlapot és egy aranyszínű legendás kártyát kapnak majd, a StarCraft II-ben pedig néhány old-school Brood War-skin és -portré ütheti a markunkat. A sort a Heroes of the Storm zárja, ahol az exkluzív spray és portré mellé egy galaktikus rákot kapunk hátasként.

A listáról különös módon egyelőre hiányzik a Diablo III lootja, de ne aggódjatok, Sanctuary hősei is kapnak majd ezt-azt (egy pár szárnyat biztosan), szimplán arról van szó, hogy ezeket majd egy későbbi időpontban mutatja be az irvine-i bagázs.

A 2019-es BlizzCon egyébként november 1-2. között fut majd. A pletykák szerint egy különösen izgalmas show vár majd ránk - a tavalyi lapos műsor után reméljük, hogy ez így is lesz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...