10 éves a Borderlands, egy hónapos ünnep vár ránk

  • Írta: szlav
  • 2019. október 3.
  • Hír
Link másolása
Döbbenetes, hogy október 20-án lesz a Borderlands megjelenésének 10. évfordulója. A jeles alkalmat a 2K és a Gearbox egy teljes hónapon át tartó eseménysorozattal ünnepli, ami már most kezdetét vette!

A Borderlands 3 játékosai már most észrevehették, hogy buli van a 2K és a Gearbox háza táján. Idén októberben ünnepli ugyanis 10. szülinapját a széria, ezt a jeles alkalmat pedig egy teljes hónapon át tartó eseménysorozat kíséri.

Az első héten érdemes újra megbirkózni a bossokkal, azok ugyanis október 7-ig nagyobb eséllyel szórják a legendás stukkereket - ezek részletes listáját itt találjátok. Ez pedig csak az első hét - ezen felül még négy héten át, hetente újabb tennivalók járnak ránk, melyek mivoltát egyelőre nem részleteztek, de azok címeiből (Rare Spawn Hunt!, Show Me The Eridium!, Mayhem on Twitch!, Spooky Surprise!) azért könnyen kikövetkeztethetünk ezt-azt.

A Borderlands 3 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg, a tesztünket hamarosan elolvashatjátok róla.

8.
8.
Chrysh
#6: Én Krieggel toltam a 2-t és imádtam egészen addig, amíg a sokadik üvöltözése a karakternek nem kezdett el baromira idegesíteni és hiába kapcsolom ki a karakterek hangoskodását az opciókban még mindig üvölt mint a fába szorult féreg, hang nélkül meg csak nem szeretnék játszani.

A másik, hogy a sok effekt kikezdi a szemem egy idő után viccen kívül. De valóban a 2. rész az ameddig én toltam a szériát (egyelőre) és úgy nagyjából láttatlanba mondom (úgyis kipróbálom a többit is), hogy az volt a csúcspontja a szériának.
7.
7.
kopic
#4: Ja, persze...
Nincsen elég tesztelő a staffnal, gondolom én. Elég gáz...
6.
6.
user101
Én a kölkömmel tolom a kettőt coopban, abban legalább voltak normális karakterek és bossok... :) Mire jön Steamre bagóért végzünk is a trilógiával... Legalább addig sem az a nyamvadt epik gazdagszik és az érzékeny kis lelkecskémnek is jobban esne, ha mondjuk 3 euroórt szedném le és nem kellene torrentezni ... :)))
5.
5.
Darksiders84
Pont tegnap adtam el a B3-t. Az elején nagyon elkapott aztán a közepére 3 bolygó után lvl18 meguntam az állandó nyitogatást a cuccokért.
4.
4.
Gykrizsi
#3: Várják a frissítést, hogy fusson a játék :)
3.
3.
kopic
A teszttel azért nem siettek, ahogy látszik. 3 hete már hogy megjelent. Elég furcsa...
2.
2.
Ganzer
Király, akkor hétvégén boss farmolás lesz.
1.
1.
crytek
Epic következő ingyen szarja akkor biztos a Borderlands 1 GOTY lesz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...