Death Stranding - rajtad áll a jövőnk!

Sam Bridges nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy két csomag leszállítása között az Egyesült Államokat keletről nyugatra bejárva ismét rákösse a lakosságot az elektromos hálózatra. A holnap a mi kezünkben van!
  • Írta: Shifty

Kommentek

#70
Én roppant kíváncsi vagyok és de sokára lesz november 8... :(
Még egy hónapot kell várni, hogy kiderüljön, hogy az iparág fennállása óta a valaha volt legnagyobb felfújt lufijáról és blöfféről beszélünk-e vagy van-e egyáltalán bárminemű tartalom a játékban... Már ha egyáltalán játékról van szó és nem egy interaktív film+séta szimulátor vegyítéséről, mint zseniális innováció amilyet még nem látott a világ... Mert hát így van beharangozva a kezdetektől...

Kövezzetek meg, de én ha fogadnék, akkor az előbbire tenném a tippem...

( ui.: azok akik ellen szurkolnak egyszerűen csak besokalltak a sok hype-tól, nagyot mondástól, bullshittől és misztikus maszlagtól amit a játék fejlesztői gerjesztenek szánt szándékkal... Márpedig akkor vagy legyen olyan a termék, vagy szedjék le róluk a keresztvizet és kapják meg a megérdemelt népharagot, amiért hülyének néztek mindenkit... )
#69
#63: Akkor nem tudom pár hónapja ki állította hogy van XO és PS4Pro, akkor igaz a mondás hogy "cigány beszéd pipafüst".
Csak az a helyzet, hogy nem azért bannoltak, kispajtás hanem, mert egy hozzád hasonló majommal "Tuco" vitatkoztam bár nem mondtam semmi olyat, ráadásul figyelmeztetés nélkül lettem bannolva.
A másik meg pont hogy az én kis világom nincs beszűkülve, a te nemlétező világoddal szemben.
Gondolom büszke vagy magadra, a 12 éves felfogásoddal.
#68
#67: Na ja, a 3D grafika úgy normálisabban a PS3ra nött fel konzolon.
#67
#64: Ps1 és ps2-őm, bármily meglepő sose volt. A vicc az hogy sokkal inkább N fan vagyok, amellett hogy a sony ebben a genben elnyerte a szimpátiámat amiért ennyire támogatják a tehetséges fejlesztőket! : )
#66
#64: Volt Snes! :( De tervezzek újat beszerezni. Viszont elfelejtettem mondani hogy tökéletessen működő gameboyom is van, epic gamekek. Mario bros szinte összes része, pokemonok, wario, zelda stb. :) Meg psp és vita is volt a háznál, sőt xbox360 is. Asszem (azt hiszem) ennyi.
#65
#64: https://i.redd.it/yh7esmw1p2y01.jpg bár ez lenne a legjobb igazi PS fannak.
#64
#63: Nincs Snes? Bah.
#63
#55: Ez statisztika ember! Szavahihetőségről meg ne papoljon az akit már számtalanszor bannoltak, mert beszűkölt kis világában nem fér el a valóság, a tények. Xbox-ot pedig feleslegesnak tartok venni mert van ps4pro, nintendo switch, DsXl, PC, gamecube, wiiu, ps3 otthon, úgyhogy em érzem hiányát. Akinek nincs pécéje annak viszont nagyon megéri xbox x-et venni!Ennyi.
#62
#61: Itt a Bundle, asszimilálni fogjuk magukat, minden ellenállás hasztalan.
#61
#60: Crytek fertöz?
#60
Majd ha kijön NOW-ra kitolom.
#59
#58: Jajjj, majd amikor motorral kell felhajtanod egy "valós" repülőre, akkor panaszkodj :P
#58
#57: De az, és rohadjom meg a San Andreas is emiatt. Meg az RC repülö miatt is.
#57
#50: "nincs időm arra, hogy egy 5 perces küldetést 60 percig játszak" tehát a célközönség nem te vagy.
Ez, nem a játék hibája.
#56
#50: túl sok infó bro, kit érdekel hogy van 2 gyereked meg 2 munkahelyed? tárazz be lóinjekcióval, és végig vágtathatsz a-ból b-be gyorsabban, ennyi
#55
#31: Szerintem neked azt sem hiszi el már senki sem amit kérdezel.
Talán venni kellene mindkettő konzolt, és úgy kiabálni.
#54
#52: Igazából arra akartam rávilágítani,hogyha másfèl ève tartott kb 40 milliónál ès mèg gyártani fogják 2-3 èvig,akkor több lesz a vègeredmèny mint az x360 fele...feltètelzve,hogy valamennyire azèrt ezt is venni fogják mèg nem csak a Ps-t...
Nintendo kèzikonzoljai mindig is jól mentek..../Ugye a nintendo a wiiU-val indította ezt a generációt/
#53
Xboxra nincs jàtèk. Csak az veszi, akinek nincs ideje jàtszani, de szeretne.
#52
#51: One-ból? Csak tippek vannak rá mert az MS csak olyan statisztikákat közöl, hogy hány másodpercet voltak bejelentkezve a felhasználók, nyomták le az X gombot és hányan fizetnek elő a game pass-re, miután már lassan ők fizetnek azért, hogy regisztráljanak az emberek.

42 millió körül rémlik nekem is, amit olvasgattam. Ami biztosnak tűnik, hogy a 2,5 éves Switchből már több ment el, mint ebből a sikeres konzolból.
#51
#38: Xboxból amúgy mennyit adtak el pontosan? Mert èn már másfèl ève azt olvasom hogy kb 40 milliót