Datálva a konzolos Return of the Obra Dinn

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kaptak a PC-n és Macen már elérhető Return of the Obra Dinn konzolos változatai. A misztikus titkokkal átszőtt, narratívaközpontú játék október közepétől érhető el az új platformokon.

A Return of the Obra Dinn az 1800-as évekbe kalauzolja a játékosokat, ahol a Keleti-indiai Társaság egyik pórul járt hajójának kutathatjuk át a fedélzetét, hogy kiderítsük, mi történt az eltűnt legénységgel és a 200 tonnányi értékes áruval.

Az eddig csak PC-re és Macre megjelent cím a Twitteren tett bejelentés szerint október 18-tól a korábban beharangozott új platformokra is ellátogat, így végre Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz.

4.
4.
Gorrister
#3: Én végigjátszottam. Szerintem remek kis játék. A grafika olyan amilyet a képen is látsz. Bár nem vagyok grafikabuzi de őszintén ez a stílus elsőre azért már kissé zavart, de aztán játszás közben teljesen megszoktam.
A játékmenet nagyon jó. A játék elején kapunk egy 60 fős listát a hajón utazókról és ki kell deríteni, hogy kivel mi történt.
1, Ki az áldozat?
2, Hogyan halt meg? (és amennyiben gyilkosság történt)
3, Ki ölte meg?
Ezeket minden esetben a meglévő infókból tudjuk kikövetkeztetni, tehát minden helyszínen alaposan körül kell nézni és minden apró részletre oda kell figyelni. Ez egyfajta dedukciós játék, azt is mondhatnám, hogy olyan mint a sudoku és mint a sudokuban, ha például helyesen beírtad valahova az X számot akkor abból logikusan következik hogy a másik helyre már csak Y vagy Z kerülhet, itt is egy-egy helyes válaszból logikusan következik a másik válasz és így lehet szépen visszafejteni mind a 60 ember sorsát.
Szóval végül is ez egy sudoku csak 3d-ben, és nem számok vannak hanem emberek, tenger, misztikum és halál.
3.
3.
Yanez
Valaki játszott már vele? Érdekelne milyen.
2.
2.
Dresa
Végre egy különleges megjelenés! Tuti beszerzem majd!
1.
1.
Ganzer
Ez mindig is érdekelt, később switchre berántom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...