Felújítják a The House of the Dead első két részét

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Még szeptemberben röppentek fel a pletykák, hogy remake-elhetik a The House of the Dead első két részét. A felújítás mögött álló Forever Entertainment most megerősítette a dolgot, a részletekre azonban egyelőre várnunk kell.

Tényleg visszatérnek a Sega klasszikus rail-shooterei, a minap a Forever Entertainment megerősítette a múlt hónapban felröppent pletykákat, miszerint remake-elni készül a The House of the Dead első két részét. A fejlesztést a MegaPixel Studióra bízta a kiadó, és egyelőre platformlistát sem közölt, mindössze annyit árult el a Twitteren, hogy a "modern platformokat" vették célba.

A többi részlet egyelőre hétpecsétes titok, azonban a remake-ek készültét megszellőztető lengyel Graczpospolita szerint a grafika feljavítása mellett a játékmenet finomhangolására is számíthatnak a rajongók. Ami viszont nem változik, az a forgatókönyv, és csak reménykedni merünk, hogy a "világbajnok" szinkronhoz sem nyúlnak hozzá a készítők! A The House of the Dead egyébként 1996-ban, míg a folytatás 1998-ban mutatkozott be a játéktermekben, később azonban PC-n és a Sega aktuális konzolján is tiszteletét tette a két játék.

Fiatalabb olvasóink a fenti videóval kaphatnak egy kis ízelítőt az első részből, méghozzá annak a fénypisztollyal játszható játéktermi változatából.

10.
10.
#8: Nincs ezekrol valami leirasod? :-)
9.
9.
GAMEROD
Nem volt rossz, de a Resident Evil Umbrella és Darkside Chronicles mellett már nem rúg labdába.
8.
8.
GAMEROD
#3: A Dgvoodoo és a Windows átállítása 32bit támogatásra csodákra képes. Ha így se megy akkor tanuld meg a PCem vagy a 86box használatát, aztán futni fog az. Nincs olyan ami nem fut valamilyen módon egy mai Windows 10-es pc-n.
7.
7.
Ganzer
Nekem a Time Crisis 1 volt az első. Anno a presszóban egyszer összejött a nulla sebződés és végigvittem. De persze előtte hetekig etettem húszasokkal. :D
6.
6.
medson
Anno Dreamcast en mennyit nyomtam a 2 vel, jó lesz újra nosztalgiázni rajta :)
5.
5.
dracox
#2: Annyiszor kijátszottam gyerekkoromban, hogy már előre odavittem a célkeresztet ahol megjelent a különféle rossz arcú.
4.
4.
Zuzmo
#3: Az irányítás miatt mondom, mert az van legközelebb a játéktermi pisztolyokhoz.
3.
3.
#1: PC-re is ugyanugy ertelmes lenne, hiaba megvan lemezen a ketto, nem tudom futasra birni win10-en...
2.
2.
Stack
Számomra a Virtua Cop 2 volt az igazi shooter :-)
1.
1.
Zuzmo
Switch-re lenne a leginkább értelmes megjelentetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...