A fiatal Neo és Morpheus is feltűnik a Mátrix 4-ben

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety Mátrix-ügyekben jól értesült újságírója szerint a fiatal Neo és Morpheus is feltűnik majd a Mátrix negyedik részében. Érdemes kiemelni, hogy úgy tűnik, a Warner nem CGI-jal fiatalítja majd meg a főszereplőit.

A Variety újságírója, Justin Kroll kifejezetten jól értesült az új Mátrix kapcsán, nem véletlen, hogy annak idején ő szellőztette meg először, hogy készül a sorozat negyedik része. Van azonban még friss infója, a minap például a My Mom's Basement podcastben árulta el, hogy tudomása szerint Neo és Morpheus fiatalabb énje is feltűnik majd a folytatásban.

Kroll szerint heteken belül megtudjuk azt is, hogy kik alakítják majd a karaktereket: "Azt hiszem, a következő héten vagy a következő két héten belül már lesznek híreink a fiatal Neo és Morpheus kapcsán. Úgy tudom, Lana [Wachowski, a rendező] kifejezetten intenzíven találkozgat emberekkel, mert februárban el akarják kezdeni a forgatást."

Az már nem derült ki, hogy Neo és Morpheus mennyivel lesz fiatalabb, az mindenesetre érdekes, hogy a készítők úgy döntöttek, a digitális fiatalítás helyett inkább másik színészekre bízzák a karakterek eljátszását. A digitális fiatalítás egyébként már nemcsak a Disney mániája, a Gemini Manben a fiatal Will Smith üldözi az idősebb Will Smitht, Robert De Niro pedig a szemünk előtt öregszik meg Scorsese The Irishmanjében.

A Mátrix 4-ben több ismerős színész is visszatér, így Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss biztosan eljátssza majd a karakterét. Azt még sajnos nem tudni, hogy Laurence Fishburne-t viszontláthatjuk-e.

8.
8.
Effecta
#6: Neo egy vietnami-fekete lezbikus liberalis transgender lesz.
7.
7.
Ooorky
#4: Amennyire én emlékszem Neo-t maguk a robotok hozták létre időről-időre, hogy összegyűjtse azokat akik kiszabadulnak a rendszerből és így elpusztíthassák őket.

Csak a legújabb a második részben "megtanulta", hogy a mesterséges élet is egyenértékű a biológiaival, ezért békét akart.
Közben a vírusirtó Smith vírussá alakult és megfertőzte az egész rendszert, így kapóra jött a gépeknek Neo ajánlata.
A kiszabaduló emberek többé nem akarják elpusztítani a gépeket, a gépeknek meg nem kell azon agyalnia, hogy tartsák kordában őket.
+Előbb-utóbb a feketeség is eloszlik az égről és újra kisüt a Nap, így a robotok újra működhetnek napenergiával (számomra legnagyobb fail az egész sztoriban a zöldenergiával üzemelő gépek).

Mondjuk ez tipikusan az a trilógia amit ha hard sci-fi szemmel nézel széthullik sablonos buddhista bölcsességekre némi CGI-vel.
6.
6.
Fishburne fogja játszani a fiatal Neo-t. Change my mind.
5.
5.
Stranger
#3: Most megnéztem az utolsó perceit és az Építész vagy kiatököm, megkérdőjelezi hogy meddig fog tartani a béke.
Plusz most végülis megmaradt a Mátrix nem? Mi volt a béke feltétele? A valóságban nem ölik egymást, de a Mátrix maradt? Sok minden kérdőjel számomra, de már rég láttam.
4.
4.
Effecta
Lehet nem folytatás lesz, hanem mondjuk kiderülne, hogy Neo nem egyedi, hiszen ő a hatodik kiválasztott. Érdekes módon Trinityről szó sem esett, és Neo is meghalt a harmadik részben. Ha tanultak a hibáikból és nem egy CGI recska lesz, akkor behoznak egy újabb társadalonkritikát, mint az első rész esetében. Adathalászat, közösségi média, egy trójai a rendszerben, Neo mint adathalmaz forráskódjának feltörése, módosítása, az emberekre szabadítva...
3.
3.
Extol
Lesz folytatás? Azt gondoltam a gépek és az emberek békét kötöttek - ezek szerint nem volt tartós
2.
2.
FiveSalmon69
a gemini man mondjuk érdekes, nem "fiatalítanak", egy az egyben megcsinálták a fiatal will smith-t, és a trailer alapján ez a legmeggyőzőbb ilyen cucc, amit valaha láttam, sokkal hitelesebb mint a rouge one-ban a fiatal Leia, vagy Tarkin nagymoff.
1.
1.
Gykrizsi
De fölöslegesnek tűnik ez a film
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...