MediEvil - pajzs nélkül el se indulj!

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Videó
Link másolása
Mostanában alacsonyan szállnak a PlayStation 4-exkluzívok kedvcsinálói, most például a MediEvil kapott egy új előzetest, amely egy videósorozat első része. Bemutatkoznak a játékmenet alapvetései!

A négyrészes videósorozat arra hivatott a Sony szerint, hogy "emlékeztessen minden hűséges lovagot - legyen az régi vagy új -, hogy milyen képességekre lesz szüksége a királyság megvédéséhez".

Az első felvonás a pajzs fontosságát hangsúlyozza: ha szeretnénk épp bőrrel megúszni a ránk leselkedő veszedelmeket, minél hamarabb be kell szereznünk egyet. Persze az is kiderül, hogy mindenre az sem jó.

A MediEvil október 25-én jelenik meg PS4-re. Ha még nem próbáltad a játék demóját, siess a letöltéssel, mert már csak a hétvégén érhető el!

27.
27.
Krezy
24.
24.
Krezy
#23: Jólvan Gamekapocs a kommentem fele meg csak úgy eltünt?
18.
18.
SilasGreaves
Szörnyű. Még a demót sem játszottam végig. Törlés egyből. Nem szabad kiadni egy ilyen minőségű játszható változatot, mert elrettenti a vásárlókat.
11.
11.
KratoS
Nem túl jó minőségű a videó, élőben futtatva sokkal jobban fest. Vegyetek oldedet... :DD
Egyébként a demó alapján nagyon jó lett, pl a vízköpők dumája az elején egy-az-egyben az eredeti.
9.
9.
Darksiders84
#7: Ja a 90-es évek azért csak kinőttük... Tömb Raider részek mozgása irányítása? Szuper volt az is és még lehetne sorolni tényleg. Ezt a Mediewilt nem értem miért nem dolgoztak rajta komolyan hamár volt egy remek Crash egy gyönyörű Spyro. Ez nem fog bállni a sorba utánuk mint tökéletes felújítás.
8.
8.
warrior1991
Ez a játék kimaradt nekem réven , hogy ps4 volt az első konzolom. Korábban többen írták itt az oldalon is , hogy remélik eme játék felújítását.Mikor bejelentették felkeltette a figyelmem.A demo hibái ellenére (akadozott és a kameramozgás kicsit " butácska" )tettszett.Jópofa, vicces.Mindenképpen kipörgetem elsőnapos vétel lesz.
7.
7.
cue_ask
Ha a kameramozgást modernizálták volna, akkor azonnal vettem volna. De ez így... nem is értem, hogy éltük túl a kilencvenes évek második felét! :)
5.
5.
NECROSMOKE
Szerintem jora sikeredett. PS1 is vissza tekint egy kisse. Nalam tuti vetel lesz. Persze nem megjelenes napjan.
2.
2.
Darksiders84
És közel se tűnik olyan szépen felújítottnak mint pl a Spyro.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...