MediEvil - pajzs nélkül el se indulj!

Mostanában alacsonyan szállnak a PlayStation 4-exkluzívok kedvcsinálói, most például a MediEvil kapott egy új előzetest, amely egy videósorozat első része. Bemutatkoznak a játékmenet alapvetései!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#26: Slim, és a demóban nekem, és még sokaknak feltünt hogy gyakran leesik.
#27
#26: Unokatesóm* lol
#26
#25: Ahh még azt akartam írni(csak az valami oknál fogva lemaradt telefonról),hogy én is kipróbáltam a demot ,de én nem tapasztaltam ilyen gondokat ,habár nemtudom neked melyik változata van meg a ps4nek,én személy szerint Pron játszottam vele,de utonatesóm Slimjén is zökkenő mentesen futott,ezért is lepödtem meg a kommenteden.
#25
#23: A demóval PS4en. A végleges javított?
#24
#23: Jólvan Gamekapocs a kommentem fele meg csak úgy eltünt?
#23
#12: Ugyan azzal a játékkal játszottunk mi ?:D
Be zuhan a képfrissítés meg szar a grafika?:D melyikel játszottál te ,a psp-s ressurectionnal?
#22
#21: Jobb lesz így mindenkinek.
#21
Kimoderált üzenet
#20
#19: Látom nem érted a lényeget...nem mondom, hogy tökéletes, meg volna még mit csiszolni rajta...Deeeee, a hangulat az visszaadja a régit... mindenki eldöntheti, hogy kell-e a hibáival együtt, vagy inkább kihagyja a gamet.
#19
#18: De látod, a Sonypony defense force máris megvédi.
#18
Szörnyű. Még a demót sem játszottam végig. Törlés egyből. Nem szabad kiadni egy ilyen minőségű játszható változatot, mert elrettenti a vásárlókat.
#17
#16: Figyelmeztetés azoknak akik esetleg egyböl beleugranak. De nem kaptam választ a kérdésre se javított-e a végleges.
#16
#14: Menjél, és játsszál inkább a pornómanga szarságaiddal, nem kötelező megvenni, se játszani vele...van akinek bejön, meg van sok ember, akiknek semmi se tetszik, azt nyávog minden szarért...lenyomtam a demót és bár vannak hiányosságai, ettől függetlenül hozza a régi jó feelinget...elmondtad 1x a negatív véleményedet, remélem nem fogod még ezer X leírni, hogy mi nem tetszik benne...lépj tovább, engedd el...ennyi.
#15
#14: Nem lehet valóban. Én is itt vergődök a fotelben.
#14
#13: Nem verdesés, ami el van baszva az el van. Szerinted elfogadható hogy ezzel a minimál graffal szarul fusson? Vagy csak a demo szenvedett tőle?
#13
#12: Ettől még jó a játék. Persze lehet verdesni a frissítési rátára, de azt kevésbé találom szórakoztatónak.
#12
#11: Remekül fest. Főleg mikor bezuhan a kepfrissites a francba, a kamerakezeles sincs a helyzet magaslatán, és ezt a remek grafikát evinné stabil 60fps egy Switch is de valamiért 10-30 közt ugrál PS4en a demóban.
#11
Nem túl jó minőségű a videó, élőben futtatva sokkal jobban fest. Vegyetek oldedet... :DD
Egyébként a demó alapján nagyon jó lett, pl a vízköpők dumája az elején egy-az-egyben az eredeti.
#10
Nyarlako!
Nem a grafi miatt tűnik szàmomra a fiatalabb korosztàlynak valònak. Nem csùnya abszolùt, csak jobban kidolgozottabra szàmìtottak többen.
#9
#7: Ja a 90-es évek azért csak kinőttük... Tömb Raider részek mozgása irányítása? Szuper volt az is és még lehetne sorolni tényleg. Ezt a Mediewilt nem értem miért nem dolgoztak rajta komolyan hamár volt egy remek Crash egy gyönyörű Spyro. Ez nem fog bállni a sorba utánuk mint tökéletes felújítás.