Képek az új The Walking Dead-sorozatból

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Gőzerővel készül a The Walking Dead második mellékága, amely a túlélők egy fiatalabb csoportjára koncentrál majd. Az AMC közzétette az első képeket az új sorozatból, mutatjuk is őket rögtön.

Megérkeztek az első képek az új The Walking Dead-sorozatból, amely 2020 tavaszán kerül adásba. Az AMC a New York-i Comic-Con apropóján tette közzé a látnivalókat, szombaton pedig további infókat is megtudhatunk az újabb mellékágról az ígéretek szerint.


A fiatal túlélőkre fókuszáló sorozattal három The Walking Dead-széria fut majd egymással párhuzamosan, és ugye készül Rick Grimes önálló mozifilmje is. Videojátékok terén sem lassítanak a Skyboundnál, a VR-exkluzív Saints & Sinnersről épp a napokban futottak be az első látnivalók.

2.
2.
Szelenas
először a Feart kéne nézhető állapotba vissza rakni mert az valami iszonyat lett miután lecserélték a stábot
1.
1.
Anti4730
Szamomra rohadt kiabrandito volt hogy a fear the walking deadet osszevontak a sima sl, es csinaltak belole egy ugyanolyan unalmas szart. Pont az lett volna a Lenyege hogy hosszabban bemutassa a virus kitorosenek elso idoszakat, es szerintem eleg jo is volt az elso harom evad, aztan szetbasztak az egeszet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...