Ghost Recon: Breakpoint - mikrotranzakciós matiné

Megjelent a Ghost Recon: Breakpoint, de nem volt teljesen őszinte a játékosok mosolya, amikor az első napokban szétnéztek a prémiumvalutás üzletben. A Ubisoft szerencsére gyorsan reagált a pay-to-wint kiáltók aggodalmaira.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
Nem úgy van, hogy a pvp-be saját gear-el mész be ? Mert akkor ez elég durva!
#8
#7: Lenyűgöző, hogy egy fizetős AAA játék már annyira egy storefront tud lenni, mint a f2p-re tervezett távolkeleti mmo-k legalja. Ez a játék mielőtt az első kódsort leírták és tudták volna, hogy mi lesz a címe, vagy miről fog szólni, már így volt alapjából tervezve. Nincs egy olyan pixel, vagy bármi, ami ne azért lenne ott, hogy monetizálni lehessen. Nem lennék meglepve, ha kisvártatva kiderülne, hogy farmolós a játék, aztán egy kicsit később, amikor nem minden újság foglalkozik napi szinten ezzel a játékkal, nagy kegyesen visszarakja majd az Ubi a szinteket meg xp csomagokat a storefront-ra. Segítőkészen. A később csatlakozóknak.
#6
#1: Megoldottam. Megnyitom a Feladatkezelőt és rámegyek a Szolgáltatások fülre. Ráállok a BEService-ra, majd amikor a játék indításnál jelzi, kiírja, hogy FUT, gyorsan jobb klikk, és LEÁLLÍTÁS. És ezzel voilá, elindul a game. Nevetséges. :-D
#5
Amúgy én erről egy yt videót néztem, mármint a mikrotranzakciókról. Szóval mindent, ami a játékban van, beáraztak. Mármint ruhát, cipőt, szemüveget, eddig oké, de minden mást is. Nem csak skin-eket, hanem magukat a fegyvereket, fegyver bővítményeket, hozzájuk való skillt készen lehet venni. Mindent, ami a játékban van, minden skill pontot, kraftanyagot, játékbeli pénzt, szintet, mindent beáraztak.

Megveheted a 100€-s fasza editiont meg season pass-t meg battle passt is külön pénzért. És ha már megvetted a battle pass-t amiben van két battle, akkor külön pénzért vehetsz hozzá olyan holmit, hogy átugorja azt a két battle-t, amit vettél. Késznek nyilvánítja és megkapsz belőlük minden xp-t meg tárgyat. Nincs egy olyan aspektusa a játéknak, amin nincs árcédula.

Kvázi, ha fél évvel a játék megjelenése után megveszed ezt és elkezdesz játszani vele, akkor ha befizethetsz kábé féll milliót az ubinak, aztán csak úgy jönnek az achievement-ek.
#4
#3: Pontosan. Kéne, hogy legyen egy lehetőség az item shop használatára azok számára is, akik már mindent megtettek és nem megy a keretprogram hozzá.
#3
#2: Nem segített sajnos. Újraraktam a játékot három különböző vinyóra, semmi. Újraraktam az Uplayt, semmit. Futtattam egy játék fájl ellenőrzést, semmi. Amiket találtam a neten tippeket, semmi. Szóval az Ubi supportja az utolsó reménységem, de ha ők is széttárják a kezüket, nagyon csúnyán elküldöm őket a 'csába.
#1
Aki PC-re vette...van tippje arra, mi a francért írja ki indításnál, hogy battlEye launcher error? Azt írja, hogy "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." Életemben nem találkoztam még ilyen hiba üzenettel, pedig van pár Uplayes, UbiSoftos játékom. Nem örülnék, ha menne a kukába a pénz. :-/ Olvasgattam neten, de ott ilyen adminisztrátor módos játék indítást javasol (nem segített), frissítsem a drivert (a legújabb van fent) stb. stb. Tippje van valakinek? Írtam az Ubisoft Supportnak is, hátha.