Destiny 2 - vár a Garden of Salvation

  • Írta: szlav
  • 2019. október 4.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Destiny 2 legújabb expanziója, így a játékosok máris készülnek a Shadowkeep első raidjére. A némileg ismerős Garden of Salvation holnap megnyitja a kapuit - ehhez érkezett egy rövidke előzetes is.

Izgalmas időszak ez a Destiny 2 játékosainak. Az újoncok a rengeteg tartalmat ígérő, ingyenes New Light kalandjait falják, a veteránokat pedig a legújabb expanzió, a Shadowkeep látja el tennivalóval. És bizony szükség is lesz a Guardianekere, hiszen holnap, azaz október 5-én megnyílik a Garden of Salvation, az online shooter következő raidje. A helyszín ismerős lehet, hiszen abba a Black Gardenbe térünk vissza, ahol a Destiny első részének a történetét befejeztük. 

Ahogy az ilyenkor lenni szokás, a legelhivatottabb játékosok versenyt futnak majd egymással, hogy ők legyenek az elsők, akik sikeresen kipucolják a raidet - a leggyorsabb csapat egy valóságos bajnoki övet nyer! A Bungie egy különleges emblémával jutalmazza azokat, akik már az első 24 órában győzelmet aratnak, akik pedig október 15-ig végeznek az utolsó boss-szal, azok megvásárolhatják a raidhez tartozó exkluzív dzsekit.

1.
1.
Aanash
Hajrá.
Én nem komázom a raideket, de néha meglesem videón a profikat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...