FIFA 20 - játékosok személyes adatai szivárogtak

  • Írta: szlav
  • 2019. október 4.
  • Hír
Link másolása
Csúnyán mellélőtt az EA, ugyanis egy webes hiba folytán kiszivárgott több mint 1600 játékos személyes információja. A szóban forgó játékosok a FIFA 20 Global Series versenysorozatára szerettek volna jelentkezni.

Szitkozódnak a profi FIFA-játékosok. A tegnapi folyamán az EA kiküldte az első meghívókat a Global Series nemzetközi versenyére, a regisztráció azonban nem várt meglepetéseket tartogatott. A rendszer felkérte a játékosokat, hogy ellenőrizzék a fiókjukhoz kapcsolt adataikat, de a verifikáció során megjelenített információk sok esetben egy teljesen másik játékoshoz tartoztak.

Így tehát rengeteg, előzőleg már regisztrált játékos e-mail címe, születési dátuma, EA ID-je és tartózkodási helye (csupán országot megjelölve) vált gyakorlatilag publikus információvá. Az EA szerint 1600 játékost érint a szivárgás - a vállalat egyébként nagyjából fél óra alatt reagált az esetre, leállítva az egész regisztrációs oldalt. A hír írásakor (nagyjából 10 órával az EA közleménye után) ez az oldal még továbbra sem elérhető.

3.
3.
Ooorky
Tim szvíni volt személyesen!
Na meg soros terv!
2.
2.
user101
Már megint azok az aljas kínaiak! Tudtam! :)
Amúgy, mi az az epik gémsz ? :)
1.
1.
C0m1n65un
Egyértelmű, hogy ez is a mocskos EPIC Games hibája! :D Nem Őnáluk történt a dolog, de érzem, hogy közük van hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...