Novemberben jön a PC-s Red Dead Redemption 2

Hivatalos: egy hónap múlva, november 5-én PC-re költözik a Red Dead Redemption 2. A hirtelen bejelentés mellett a Rockstar Games elárult néhány részletet a számítógépes változat extra tartalmairól is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#126
#125: Szerinted.
#125
Azért tegyük tisztába a dolgokat, mert látom itt egyesek nagyon nagy fogalomzavarral küzdenek...

Az egyetlen, értékelhető, minőségi western játék ami valaha bármilyen eszközre megjelent a Plus4-es Gunslinger volt : https://www.youtube.com/watch?v=2XjxO2oWQds ... már bocsánat ! :)
#123
#122: Egy 4-5 hónapja nem használtam, az biztos. De ettől a Social Club-os rendszertől ami volt, mindig sugárban hánytam. Ha változott, az jó. A legtöbb dolgot szeretem ott megvenni, ahova való. Ubi játékot nem látom értelmét Steamen venni, mert a Uplay indítását nem spórolja meg, ezért kérdeztem csak, hogy mi a helyzet.
#121
Na én meg kaptam most ajándékba egyet PS4re, így már én is kiprobalom majd.
#120
#114: Írhatták volna azt is, hogy tiszteletét teszi PC-n is :D
#119
Ahhoz képest az MS Store is maga a Kánaán, és az Epic Store maga a nextgen. Egyébként ha Steam-en veszi meg az ember, akkor is kell hozzá? Nem tudom hogy volt a korábbi Rockstar cuccokkal, mindent ezen az undormányon vettem meg ami érdekelt tőlük.
#118
#116: Hát, általában ha valaki elköltözik, akkor már nem lakik ott, még ha meg is maradt a lakása bérbeadva vagy üresen...
#117
Rockstar Launcher kell majd hozzá.
#115
#111: Van akváriumod? XD
#114
"november 5-én PC-re költözik"
És akkor a többi platformon megszűnik? Tényleg ilyen nehéz azt írni, hogy PC-re is megjelenik?
#113
#110: Na ja..főleg ha nem mi fizetjük..
#112
#111: Nem kötelező egyik sem. Mi megisszuk a szeszt, megpipàztatjuk a csajokat ès veled is beszèlgetünk. Te neg elszopogatsz egy limonàdèt, vagy amit akarsz.
#111
#109: Ilyen sose lesz két okból kifolyólag sem: Nem iszok alkohol (szilveszteri éves koccintás éjfélkor az a fél pohár pezsgő belefér) , + nem érdekelnek a nők (megvagyok én egyedül magamban)

Meló + gépezés + foci ezen kivül nincs a világon más dolog ami érdekelne és csinálnám.
#110
#109: Nehogy má nőkön spórolj egy péniszpartin. Piát meg hozunk óccsóé ukránból.
#109
#106: Nincs itt gond...szerintem irígyek, h ilyen erős a szemèlyisèged ès önmegtartóztató èletet èlsz...
Apropopo, rendezhetnêl egy ilyen "ismerjük meg cryteket partyt" csak itt a pàr haverodnak, akik így foglalkozunk veled. Kibèreljük valanelyik gamer kocsmàt, kaja, pia, gèpezès. Tàncosnők, leszbi show. Megszerveznèm - biztos akadna itt több segítő - neked csak utalni kène a lóvèt. Persze a szervezőknek ingyen kennènek a csajok, de kihoznànk olcsón. Ha bagy tètelben rendelünk piàt, meg közepes àrfekvèsű hölgyeket, azon kehet fogni valamennyit....
#108
#106: A pénzt meg majd melléd temetik. Egy életed van, használd ki. Nagyon káros a hozzáállásod.