Call of Duty: WWII-vel erősít a Humble Monthly

Több hónapnyi gyengébb ajánlat után ismét egy iszonyatosan ütős felhozatallal próbálkozik a Humble Monthly. Ezúttal rögtön három játékot is felfedtek a szervezők, méghozzá 139,97 dollár értékben.

Kommentek

#28
Még az idén megváltozik a Humble Monthly és Humble Choice lesz belőle

- mostantól fixen 10 játék lesz a monthlyban
- mostantól nincs meglepetés játék, mind a 10 azonnal ismert és a csomagodtól függően választhatsz belőle 3-at vagy 9-et
- a szolgáltatás egyértelműen drágul, a 3 játékos csomag 15, a 9 játékos 20 dollár lesz, de a 20 dollároshoz már 20% store kedvezmény jár
- lesz egy 5 dolláros lite szolgáltatás, 10%os store kedvezményt és trove hozzáférést ad

És ami a lényeg, hogy azoknak, akik a változás pillanatában élő előfizetésük van (akár pause-olt is) a meglévő előfizetésük egy classic planné alakul és azon is maradnak, amíg nem cancellálják a dolgot. Classic planen
- marad a régi, 12 dolláros ár
- fixen kapod mind a 10 játékot
- 20%ra nő a store kedvezmény
- akárhány hónapot pause-olhatsz zsinórban

Vagyis érdemes most befizetni egy hónapot, ha valakinek nem lenne jelenleg semmilyen planje, hogy meglegyen a subscription (ez a hónap amúgy is igen erős) és utána fenntartani a classic subscriptiont addig, amíg csak lehet.
Ezzel most könnyebb dolgod lesz, hisz nincs meglepetés játék, látod egyből a teljes kínálatot, el tudod dönteni, hogy érdekel-e és ha nem, akkor egyszerűen nyomsz egy pause-t az adott hónapra.
Ezzel a módszerrel a havidíj változatlan, több játékot kapsz (bár nem tudom, hogy eddig is mindig megvolt-e a 10), nincs lutri a játékok közt és 20% store kedvezményed lesz a korábbi 10% helyett. Ha pedig nem tetszik az adott hónap, akkor pause és nem kerül egy fillérbe se fenntartani a classic plant.


Szóval aki 12$-os havidíjat akar az most fizessen be az soha ne cancelezze mert utána már csak a 20$-os lehetőség van vagy az olcsóbb semmirekellőek :)
#27
#26: Jólvan kis Nemecsek told tovább az öngól után legalább magadban azt hiheted hogy nem néz téged senki full retard trollnak. :)
#26
#25: Ödönke, ez a kényszeres “fika”-dolog nálad talán a gyerekkori bántalmazasból fakadó elfolyott pótcselekvés része, amelynek az egyik ismert tünete a tudattalan orrváladékok evés is.

Tudományos körökben elfogadott tényként kezelik a hasonló tünetegyüttest produkáló eseteket, amelyek a megfigyelt kutatási alanyokat az alábbi csoportokba sorolja:

- buzizó (rejtett, elfojtott homoszexualitás)
- kiemelt agresszió (gyermekkori fizikai vagy szexuális bántalmazások átesett)
- fikázó (az orrváladékok öntudatlan fogyasztása)

Rád ebből két kategória is illik az alábbi hozzászólásaid alapján. Nem mondom meg melyik kettő, a kis nemecsek nem adja ingyen a konzultációt.
#25
#20: Nem kell a mellébeszéd bejöttél toltál egy nagy adag fikát, szokás szerint a vetőmag pereg a szádból akkora parasut stílusban, és mikor megmagyarázom hogy msrp meg a fika mellé mondj hasonló vagy jobb ajánlatot, jön a további beugatás és tetelés... A kis Nemecsek nem okozott csalódást. :)
#24
Ízlések és pofonok... A COD számomra nem képvisel értéket, ahogy a Spyro sem igazán. A Crash a csomag egyetlen címe ami érdekel, mivel utoljára ps2-n játszottam vele... Így se rossz, de messze nem "megismételhetetlen rekord gyanús" ... :)
#23
#21: A mondat túl bonyolúlt volt, ebben nem érdemes vitázni, hárman is belebuktatok.
Az alábbi kiadvány ebben segit, a baglyosat ajánlom:
http://www.magnusz.hu/p/szovegerteskonnyedenkisiskolasoknak_198.html

Viszont az ár az már számodra is kedvező ezek szerint,de ha belegondolosz még egy évet várva szerintem már $10-ért is beszerezhetőek leszenek ezek a régi játékok.
#22
Nagyon jó ár. Crash és Sypro-t amúgy is imádom a Codnak meg legalább kampányát kijátszom. 12 dollárért ezt sehol se kapni így egyben. Csak a Crash 20 dollár más oldalakon. Humble Bundle idei legjobb csomagja ez nekem.
#21
#18: Nincs bonyulult szerkezet ,hiába próbálod úgy beállítani.

Ha azt irják a humblenál hogy 5000$ az se érdekel ugyanugy senki mint ahogy most sem a 137$ mivel most 12$ a teljes csomag amibe van /lesz 6-7 játék. Szóval a CoD-t amik alapból arról híeresek ,hogy sosem szoktam olcsóak lenni most akár 3$-ért is hozzájuthatsz.. Ez pedig egy olyan ár ami a rendes digitális boltokban kb a SOHA-val lesz egyenlő..
Rajtad kívül soha senki nem nézte mennyit írnak teljes árra mert lényegtelen és senkit nem érdeklő információ. Jön az új Cod kellett a promo a WW2-vel meg már szarrá kereste magát az acti.+ ha valakinek multizni kell az alap game kb szart sem ér mert 987ezer dlc van ehhez is kénytelen leszel azokért csengetni..
#20
#19: Az beszerzi a Humble Monthly-ba, mint amiről a fenti cikk is szól. Az üzenet neked sem jött át, amint nem csodálkozok, mert ez már többszőr előfordult veled itt is és más hirek alatt is. De talán ha nem csak a játékhirekből jönne a napi kúltúra, akkor itt sem lenne gond a "rejtett" tartalom megértésével.
#19
#18: Mindig az aktuális MSRP árral promóznak (és bizony ha összeadod a 3 játék árát a platformon amire kapod,ennyi lesz az ár) az hogy te használtban és innen onnan hogy szerzed be a kutyát nem érdekli.
Mindenesetre linkelj már nekem ide légy oly bűbáj 12 dolcsiért vagyis ~ 3600 forintért pc-re eladó linkeket erről a három játékról (plusz ugyebár a 12 dollárba még lesz pár kisebb nagyobb játék), csak mert nagyon vered magad.
Akinek nincsenek meg ezek a címek ugyan honnan tudnák máshonnan ennyiért beszerezni pc-n?:)
#18
#13: Itt úgy tűnik egy bonyolultabb mondatszerkezettel sikerült megfogalmaznom a véleményemet, ami esetleg egyes, a gondolkodásnak fájdalommal járó tagjánál értelemzési zavarokat eredményezhet.

De leirom azért ide leegyszerűsitve, hogy te is megértsd:
A Humble Monthly hülyegyerekeknek promózza azt a három játékot, ami 3 éve talán még 139.97-ért volt megvehető, de ma meg már 13-ért a kutyának sem kell.

Ha még most sem menne a szövegértés, akkor javaslom a kötelező olvasmányokat végre elolvasni, kezdve a Pál Utcai Fiúkkal. Ha segiteni kell benne, csak irj ide be nyugodtan, majd válaszolok, hogy a szerző vajon mit is akart mondani egy olyan csavaros, nehéz mondattal, mint pl. "Elindultak hazafelé."

A könyv amúgy ingyen letölthető, nem kell megvárni amig fillérbaszó áron hozzádvágják.

A WWII kampány továbbra is botrányosan szar a CoD szériához mérten (kivéve persze a lézeres lövöldözős, robotos hülyéskedéseket, mert abba a körbe beleillik a bénázásával).
#17
#16: Pontosan. A mai napig tolom.
#16
Maga a COD sorozat kitermelt már katasztrofális meg jó részeket is egyaránt.
Ettől eltekintve maga a WWII szerintem nagyon jól sikerült.
#15
#14: Hát nem is. Én steam grup buyon tolom a dolgot ott meg a 12$-os csomagot ha 12.5$-ért akarnám eladni elhajtanának a vérbe.
Aki cd kulcsos siteokon akar kereskedni ott ezek a címek 2+ hónap múlva aranyat érnek. Nagyon sokan NEM bundleznak ,így 2+ hónap múlva ezek a címek fejenként 8-10$-ért lazán eladhatóak lesznek.
#14
#13: Még jó hogy azt állítottad sokszor hogy te nem foglalkozol ilyesmivel lol
#13
#12: "Birom, amikor az eredeti áron promóznak évekkel késöbb, amikor a játék már kutyának sem kell csodálatos lehetőséget annyiért, amiért már manapság is meg lehet venni őket."

Ha nem tudod értelmezni a saját írásodat. Jelezd , sokan vagyunk itt segítünk...

(Bundlenál meg nem értem minek nézi bárki is a teljes aktuális árat. Kit érdekel hogy 60 euro valami a legdrágább helyen ,mikor mint írtam, ebben a csomagban 3$-ért hozzájuthatsz...) Ezek a játékok innentől leírták magukat. 1 hónapig ennyiért lehet hozzájutni aki kihagyja az nem tudom mi. Aki okos most biznisszel is frankón ezerrel :)
#12
#10: CoD: MW pre-order $79.99+. Már mergint befürödtél...

A három játék összerakva új áron kis is jön $139.97 körül csak most, 3 évvel késöbb megvehetik 2 fityingért.
Előrendeled?
#11
#10: Kivételesen igazad van. Dehát a fika gépezet működik...
#10
#9: Cod soha az életbe nem volt 16$-nál olcsóbb hivatalos forrásból (még a kulcsboltokban is csak 13$ a legolcsóbb) Nem is igen lesz ez olcsóbb mivel COD

Ebben a csomagban hozzá jutsz 3$-4$-ért Nincs semmiféle több évvel később eredeti ár.. Ne hallucinálj ,mert nem megy
#9
Birom, amikor az eredeti áron promóznak évekkel késöbb, amikor a játék már kutyának sem kell csodálatos lehetőséget annyiért, amiért már manapság is meg lehet venni őket.

A WWII-t XB-ra egyébként most hirdetem 3 rézgarasért. Ahhoz képest hogy CoD, csak az első 3 küldetést vittem végig, annyira gáz lett, nem is nagyon akad rá vevő.