Ghost Recon: Breakpoint - a túlélés csak a kezdet

Ugyan péntek óta már felvehetjük a harcot egykori harcostársunk, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával szemben, azért egy ütős előzetes még befutott a játékhoz.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
#6: Ez szép volt Ödönke, a felírt nyugtatót még mindig nem szeded, ugye? :D

Amúgy megint felsültél, a Division fejlődési rendszerét csak messziről ugatja a játék, ahogy azt a GK kritikában is leírták.
Amúgy az meg nem is lenne baj, mert ha valaki egy lövöldére vágyik, akkor ne kelljen RPG-s elemekkel bajmolódnia.
Tehát megint HAZUDTÁL!

És ezek szerint nem csak nekem jött át a Wildlands feeling, hanem más fórumtag számára is. Szóval megint csak egyedül maradtál az ostobaságoddal.

A legfontosabb azonban, hogy a gyógyszert igenis be kell venni, hogy ne legyél ilyen kis ideges.
Az ugyanis a szívre mehet!
#7
Vannak még benne bugok, tèny de nem is olyan borzasztó mint sok kommentelőtől olvasom! Én jól szórakozom vele haverokkal, és ez a lényeg!
#5
Nem játszottam a wildlands-al, eddig abban a tudatban voltam, hogy a GR egy multi orientált játék és ha van is benne single, az még a Battlefront felsz*pó részével sem ér fel... Aztán néztem pár GR-BP gameplayt és tökre meglepődtem. Azt nem mondom, hogy jó játék, mert a gunplay végtelenül béna az viszont az első tíz percben lejön, hogy semmi köze a Divisionhoz ami az egyik nagy kedvencem. Ha olyan lenne első nap vettem volna :) De nagyon nem olyan... :(
#4
#2: Én két zárt béta után, amiben összesen 11-12 órát toltam, odáig jutottam, hogy az opent már fel se telepítettem annyira meguntam az egész szigetet. Szóval igen, ugyanaz, mint a Wildlands, dögunalom.
#3
#2: Látszik, hogy továbbra is a gamekapocs.hu-s önjelölt megmondóembere maradtál.
Attól, hogy beleraktak egy fejlődési rendszert a játékba, még megmaradt ugyannak a Wildlands stilusnak, ami elég érezhetően át is jött a béta során.
"Aki mást állit, az HAZUDIK! Ne HAZUDJÁL!"

Nem fásztó amúgy nagyon a már lebeszélt testi hiányosságokból fakadó lelki feszültség ingerült kivetülése egy játékokról szóló fórumon.
Múltkor már javasoltam egy szakember felkeresését, de még nem jutottál el oda, ugye?
#1
Hát, az open beta után beigazolódott a félelmem, ez csak egy átskinezett Wildlands lett.
De legalább ebben a járműveket már irányitani is lehet...