A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Na, csak megvettem a Gridet. Bármennyire is szkeptikus voltam az utolsó trailer meggyőzött. Pár versenyt csaptam le, nem lett rossz.
Kedvencem volt az első, eddig azt mondom hogy annak közelébe sincs de jó irányba tapogat. A 2 és autosporttal sem volt bajom, csak nem tartotta a színvonalat. Ez azért jobban hozzá. Nem bántam meg.
#6
Hehh hehh hehh, ez a BDSM mekkora jó kis daráló lesz :D
#5
TRINE-ból mindegyiket végigtoltuk a gyerekkel coop-ban és nagyon várja ( én is ) a negyediket... Szerintem amint végeztünk a Borderlands-el, jó lesz levezetésnek egy kis TRINE a Division előtt... :)
#3
Concrete Genie-et nagyon várom, piszkosul bejön a képi világa, a stílusa és az atmoszférája. Viszont úgy tudom "csak" 9-én jön. Persze nem lenne rossz, ha már holnap játszhatnék vele.
#2
Trinet nagyon várom most végre bepotlóm ami eddig valahogy teljesen kimaradt elsíklottam mellette úgy hogy nem is tudtam a létezéséről.
#1
GRID GRID GRID :D