Frissítve: Remek rajtot vett a Joker

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiválóan sikerült a Joker első hétvégéje a mozikban, úgy tűnik, a nézők is kedvelik Todd Phillips nagyszerű filmjét. A számok alapján a Joker a nagyok ligájában focizik, pedig szűkös büdzséből készült.

Mi imádtuk a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Jokert, és úgy tűnik, voltunk így ezzel egy páran: a film remek hétvégét tudhat maga mögött, az USA-ban 93,5 millió dollárt kalapozott össze a mozipénztáraknál, ehhez pedig további 140,5 millió dollár jött hozzá a világ többi részéről úgy, hogy Kínában még nem mutatkozott be a fim.

Amerikai viszonylatban a Joker egy rekordot is megdöntött, hiszen az eddigi legjobb októberi rajtot sikerült összehoznia, amivel a Venomot (80,3 millió dollár) utasította maga mögé. A legjobb felnőtteknek szóló film nyitányáért járó címet már nem sikerült megszereznie, a Deadpool 132,4 millió dollárral tartja ezt a csúcsot.

Azért a készítők valószínűleg nincsenek elkeseredve: a Joker szűkös büdzséből, a jelenlegi információk szerint 55-70 millió dollárból készült, ami bőségesen megtérül majd a Warnernek.

Update! Most kaptuk a hírt a forgalmazótól, hogy itthon is nagyot ment a film, a hétvégén több mint 101 ezer jegyet váltottak a Jokerre a hazai mozikban.

10.
10.
ssemtexx
Alakítás oké, feldolgozás film hangulat oké, de semmi pozitív és negatív, még hogy az emberek menekülnek ki a mozikból.. ki mondta hogy üljenek be rá, őrület, amúgy a színész tényleg díjat érdemel az alakításért, így hogy kivittem az összes Batman game-t és a filmeket és végigtudtam, jól esett képben lenni hogy ki is valójában Joker.
9.
9.
user101
#8: Aha, szoval a white-trash uralma probléma?! De akkor sosem lesznek hatalmas sivatagban száguldozó, benzinfaló monstrumok aminek az elején lángoló gitárból és hatalmas dobokból szól majd a rock! :)
1.
1.
user101
Szerintem ez sokkal "nehezebb" film, mint a Deadpool és ilyen tekintetben a 93m is sokkal több... szerintem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...