PlayStation 4 - közeleg a 7.00-s rendszerfrissítés

A héten befut a PlayStation következő, 7.00-s sorszámú rendszerfrissítése, amely kibővít néhány igen hasznos fícsört. Bővül a party chat létszáma és végre Androidon is teljes támogatást kap a Remote Play.
  • Írta: szlav

Kommentek

#21
Nekem elég gyorsan meglett kb.5-6 perc volt, olvastam a hozzászólásokban a lassúságot, nekem nem produkált még hasonlókat sem elég jól jönnek a frissítések egy 10GB kb 15 perc alatt megvan még csodálkoztam is a elején.
Viszont pár napja volt problémám, vettem egy egy kiegészítőt 16.990Ft le OK a vásárlást és a cucc sehol, telefon a supportnak egyből visszarakták a pénzt a virtuális pénztárcámba, mondom akkor még gyszer, hát megint semmi, persze a pénzt már nem kaptam vissza azonnal, a support-ná mondták hogy készítsek képet a "Library"-ban a játékról mert ugye ott mellette mutatja melyik game-hez lett letöltve DLC persze nem volt ott, sőt más játékoknál sem pedig a BB, DS1-2-3-hoz minden kieg megvan de nem jelezte egyiket sem, azt mondták legfeljebb 5munkanap, de végül másnap megoldották ott volt a pakk amit venni akartam.
Egyszóval van még mit foltozgatni a rendszeren mert messze nem tökéletes, az XO 10 év alatt egyszer sem fordult elő még ehhez hasonló eset sem.
#20
Na 7 perc volt a teljes update és nem csinált papírnehezéket a gépből.
#19
#14: Eeegen ezen mindenképpen változtatniuk kell, ahogyan a felület a menü is sokkal stabilabb és gyorsabb kell hogy legyen. Pl ha kilépek játékból hogy megnézzem a barátlistát van hogy egy csomó ideig szötymörög szerencsétlen gép mire betölt, sőt olyan is van hogy összeomlik a rendszer és jön a kék képernyő hogy probléma történt akarom-e reportolni?...Hát persze bmeg! Olyan is volt hogy kifagytam a csába és a konektort kellett kihúznom és be hogy újraindítsa a gépet. Igaz ez nem mindennapos de katasztrófálisan instabil a rendszerük! Remélem változtatnak ezen mert a játékok miatt viszont tuti ps5-öt is veszek!
#18
Mint üveges tótnak a hanyattesés..
#17
#16: Én csak az online event-ek miatt tolom a Dirt Rally 2-t így muszály frissen tartanom.
Még a csöves Switch is le tudja szedni altatás közben a frissítéseket...
#16
Nekem is ps4 pro-m van de nem vettem észre ezt a fajta szütyörgést. Letöltés sokkal lassabban szokott menni a telepítés előtt. Egyszerűen nem foglalkozom vele, a játékokhoz nem egetrengetően fontos egy frissítés, inkább hagyom, hogy máskor csinálja meg. Eddig bevált stratégia.
#15
#14: +1. Ugyan ez a problémám már nagyon rég óta. Évek óta ott van mind 2 konzol ugyan azon a hálózaton de amit a ps4 művel a játékok / patchek letöltésekor majd a másolásakor az valami hihetetlen. Xbox ebben a 3-4 szer gyorsabb.
(Lemezről másolásban meg a forditott igaz mondjuk.)
#14
#13: Én is más ismerős is észrevette, hogy újabban ez a "Fájlok másolása" rész a PS4-en kegyetlenül lassú. Egy kisebb (pár száz megás) Division 2 patch-csel is elszüttyög akár 30 percet is. Régen ez nem így volt, de nem hisze, hogy egyedi problémáról lenne szó.
#13
#5: Ott valami komoly gond van. 87 perc nagyon sok!
#12
... mint GK-n a szerkesztés gomb...
#11
YanezModerátor
... mint Cryteknek az előrendelés.
#10
Mint sàrgalàz a lepratelepre...
#9
#1: ... mint vasorrú bábának a mágneses vihar.
#7
#5: mutasd meg nekik te hős:D
#6
#5: :D
#5
Ma 87 percig tartott egy tetves 2,5gigás patch felrakása (letöltés pár perc volt aztán "fájlok másolása"-t néztem, miközben a 2DS-en toltam a Pokemon Ultra Moon-t), mire végzett el is ment a kedvem a egésztől, remélem ez nem fog 3 napig tartani...

Kezd a tököm tele lenni a Sony-val, lehet megboltolom asszony unokaöccsének szüleivel, hogy karácsonyra Xbox helyett vegyék meg a PS-emet előfizetésekkel, mindennel, magamnak meg veszek egy lemezmentes One S-t (legalábbis ha át lehet írni az e-mail címeket).
#4
Az android remote playnek kifejezetten örülök, régóta ki akartam próbálni már!
#3
Mindegy, lassan ùgyis csere...