Hivatalos: jövő karácsonykor jön a PlayStation 5

A Sony Interactive Entertainment vezetője, Jim Ryan a Wirednek elárulta, hogy 2020 végén, a karácsonyi szezonban küldik boltokba az új PlayStationt, aminek tényleg PlayStation 5 lesz majd a neve.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#52
46#
Majd megveszik rèszletre! Kevesebb pofàzàs a telòn, aztàn egyből nem dràga a 180 ezres konzol. Tènyleg: szerinted miből telik rengeteg szemtelenül fiatalnak sok-sok tìzezres/szàzezres telòra? Na làtod, konzolra is fèlre tudnak majd tenni. Van rà kb 15-hònapjuk. Minden hònapban felretesznek 5-ropit, a règi konzolt eladjàk, kicsit mèg hozzàtesznek, ès lààam, màr a birtokukban is van a vàrva vàrt profi tudàsù ùj ps5. Akarni kell, ennyi.
#51
SLi! 49#
Mert aszonta' az RTL klub mi?
Akkor man' inkàbb a Baratok közt.
#50
#49: Nono, átcsoportosították. Valamiböl meg kell védeni az országot Soros Györgytöl te hálátlan.
Nem láttad a plakátokat?
#49
SLi
#35: itt már se kolbász, se kerítés mert mindkettőt ellopták
#48
#43: A megjelenés után meg felébred mindenki, mert bilibe lógott a keze...
#47
#44: jav. nem nagyker, hanem önköltségi ár.
#46
NorbiiiModerátor
#45: Mondjuk egy esetleges magas ár miatt, lehet ok a "félelemre". 150 ezer is bitang sok pénz egy konzolért, de ha ez fölé megy, akkor szerintem itthon sokan bajban lesznek. És mi lesz a játékok árával, hiszen most a 18-20ezert forint sem kevés?

Ami szerintem lesz, hogy egy szűkebb réteg hamar fog hozzájutni a Ps5-höz, a többség meg vár éveket mire olcsóbb lesz. Meglátjuk.
#45
NorbiiiModerátor
Hihetetlen, hogy így elrepült az idő! :( A Ps4 sikeres, és számomra még mindig olyan, mintha egy friss új konzol lenne, de hát elérkezett az idő. Bele sem merek gondolni, hogy milyen brutális lesz majd a Ps5....... :)
#44
#29: 6-700 dollár kisker áron egy ilyen gép. Tehát egy konzol RAM nélkül (100 dollár difi), drága ház és táp, valamint felesleges featureök nélküli célalaplappal simán kerülhet nagyker áron 500 dollárba. Mivel ugye az előző generáció is önköltségi áron lett forgalomba hozva.
#43
#31: A pletykák szerint 9.2 TFlops lesz 2 GHz-en. Az XT boost clockja 1905 Mhz, a teljesítménye 9.75 TFlops. A microsoft 12 TFlopsos gépéről van pletyka, amit szerintem hülyeség lenne kiadni, de majd meglátjuk.

#20 Előző konzolgenerációhoz képest még több is lesz, mint 4x-es teljesítménynövekedés. Senki sem mondta, hogy félgenerához képest lesz 4x-es teljesítménynövekedés.
#42
Megvárom még a sok "láma" leteszteli és mikor jön a Slim verzió akkor beruházok reá én is.
Látom álmodoznak sokan az 500dolláros árról pár hónapja 600-700dolcsis árat rebesgettek nem hinném olcsóbb lenne főleg ha azt tudja amit mondtak.
Remélem a kontrollert megoldják hogy ne a "R2-L2" támaszkodjon mert kiábrándító mikor lerakja az ember és pl. a DS3-ban simán rácsaptam a "haver NPC-re" ami nem volt túl jó húzás.
Várjuk szeretettel!
#41
100 országban meg se jelenik.
Napi tál rizs.
Autódugó az utakon= ráérsz.
Jóléti társadalom vagyunk a tevék országához képest.
#39
#38: Viszont fasza kolbászt kurvanehéz szerezni :D
#38
#35: Igen , tudom . Nem vita forrásnak
sem megbántásnak szántam . Szvsz
viszont könnyebben hozzájut az ember bármilyen műszaki cucchoz egy tehetősebb régióban ,ennyi.
#37
#30: Igen, kapisgálom. Nem is értem, miért nekem írod ezeket :)
Remélem vágod, hogy ironizáltam :)
Gazdasági kérdésekbe meg ne nagyon mélyedjünk bele, mert annak logikus következménye a migránsozás.
Amúgy 8 éve Németországban élek, tudom milyen az, amikor egyre jobban váltják az eurót (mármint NEKEM egyre jobban)
#36
#34: A történelem tanúbizonysága szerint árérzékeny a piac. Nagyon.
#35
YanezModerátor
#34: Az utolsó mondatodban benne van, hogy szerinted tehetősebb országokban kolbászból van a kerítés. Elárulom a nagy titkot: nem kolbászból van, de még csak nem is kolbász bélből!
#34
#32: Ahogy moqs7 kolléga is írta a visszafelé kompatibilitás is dobhat az árcédulán felfelé.Bátran betolhatnak nagyobb kezdő árat ,már csak a márkanév miatt is. Mindkét konzolra lesz vevő ugyan úgy.Nem a kis hazánk a fő piac .Tehetősebb országokban meg nem számit annyira.
#33
#31: Sztem tökre bejött ez a félúton upgrade Pro/X-el. Nem fognak úgy indítani, nem is tudnának. 5800 nem kivitelezhető, mennyi lesz 250-260TDP? Már csak emiatt bukó.

#20
Mind1, hogy mit rebesgetnek. TFLOPS értékről is kiderült, hogy összemosták a proci és gpu-t. Aminek semmi értelme kb. Persze a legjobb számokat kell hozni, a részletek kit érdekelnek.
Mint a legújabb RX5500 kártya. RX480-tól is gyorsabb, az AMD diagramok szerint. Aztán apróbetűs részlet, hogy 3 éves W10 és driverekkel és más procival van tesztelve a 480. Hát ok.

Amúgy jó gen lesz ez, már csak a proci miatt is, csak a marketingszövegeket hagyjuk, plusz ne várjunk 200W fölötti hardvereket egy kis dobozba zárva... de egyébként sem optimális.