Hónapokkal később jelenik meg a DOOM Eternal

Kicsit több mint egy hónap választott el minket attól, hogy alámerüljünk a pokol bugyrába, és rendet tegyünk. Erre most nem kerül sor, az id Software ugyanis eltolta a DOOM Eternal tervezett megjelenését.

Váratlan bejelentést tett a Twitteren az id Software, a stúdió ugyanis kiadott egy közleményt, amiben megerősítették, hogy nem tudják tartani a DOOM Eternal november végére tervezett megjelenését.

Az eredetileg november 22-re időzített megjelenés helyett egészen 2020 elejére csúszik át a debüt, így 2020. március 20-tól érdemes majd a boltok polcain keresni a játékot. A stúdió közleményében a már jól bejáratott "több időre van szükségünk, hogy a lehető legjobb játékot szállítsuk le" magyarázattal indokolta a csúszást.

Az id Software azt is elárulta, hogy a DOOM Eternal Nintendo Switch-változata majd csak a márciusi premier után jelenik meg, de egyelőre még nem tudni, mikor.

A pokoli shooter a Switch mellett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. Az id azt is bejelentette, hogy a korábban csak Switchre beharangozott DOOM 64-újrázás minden platformon elérhető lesz, igaz, szintén csak márciusban. A játékot a DOOM Eternal előrendelői ajándékba kapják.

11 komment - szólj hozzá!