Hónapokkal később jelenik meg a DOOM Eternal

Kicsit több mint egy hónap választott el minket attól, hogy alámerüljünk a pokol bugyrába, és rendet tegyünk. Erre most nem kerül sor, az id Software ugyanis eltolta a DOOM Eternal tervezett megjelenését.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#9: És Epic exkluzív is lesz majd, így Steamre 2021 márciusában tudom majd csak megvenni :DD
#10
#8: Te ezt nem érted, a gameplay kora lejárt, ma egy játék nem arról kell szóljon hogy játék legyen hanem érett történetet kell elmeséljen filmes eszközökkel meg fel kell hívja a figyelmet az aktuálpolitikai problémákra.
#9
Azért csúszik, mert megvárják vele a PS5-öt és nyitó cím lesz... exkluzív! :)
Na de komolyan, még a 2016-ost SE játszottam ki. Ott csücsül a könyvtáramban, el is kezdtem, tetszett is... csak aztán közbeszólt a gyerek, hogy unja a minecraftot és velem akar multizni... Muszáj volt nekikezdeni újra a Borderlands-oknak coopban... :) Annyira, de annyira sajnálom... :) Doomot meg még csak az 1-2-t játszotta, a többi még nem neki való...
#8
#7: Ami a generáció egyik legjobb FPS-e, ergo nem értem ez miért lenne baj.
#7
Nem baj. Kb. ugyanolyan lesz, mint az előző.
#6
Szomorú...pedig idén már csak ezt akartam megvenni.
#5
Rossz lett idén a wolfenstein a rage 2 a modern warfare 4 is sikerült elszúrni erre amiben bíztam és vártam csúszik hónapokat jo kis év
#4
Fasza...:/(
#3
19 a Doom éve, ja vagy mégse :)
#2
A Bethesda utobbi huzasait elnezve azert szerintem van ok a ketelkedesre is:))
#1
Inkább késsen mint szar legyen. Mármint remélem hogy azért késik, nem mert valami mocsok monetizációs modellt kell meg bele építeni a Bethesda nyomására.
Amúgy mi az az is Software?