Modern Warfare - bemutatkozott a Special Ops

A hónap végén jelenik meg a gyökerekig visszanyúló Call of Duty: Modern Warfare, ami ugyan már kapott egy utolsó előzetest, de most befutott a Special Ops bemutatkozó videója is.

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare egyik játékmódja, a Special Ops, ami négyfős kooperatív módra kihegyezett, több fázisból álló küldetéssorozatok összessége lesz. Az ígéretek szerint a csatatéren a cselekedeteinkre reagálva dinamikusan hoz majd döntéseket a játék, így bármikor a nyakunkra küldhetnek egy helikoptert, de a jól páncélozott Juggernaut is visszatérő vendég lesz.

A küldetések helyszíne Verdansk városa, a rendelkezésünkre álló térképen pedig kedvünk szerint válogathatunk majd a küldetések közül. Fontos megemlíteni, hogy a játékmódban a társak feltámasztása mellett a killstreakek használata is engedélyezett lesz, miközben különböző járműveket is irányíthatunk majd. A premier napján négy többállomásos Operationst kapnak a rajongók, amelyek későbbi tartalmak jóvoltából ki fognak majd egészülni.

A Special Ops keretein belül kapunk majd egy Survival Ops opciót is, ami 2020. október 1-ig kizárólag PlayStation 4-en lesz játszható, és afféle hordamódnak ígérkezik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6 komment - szólj hozzá!