Modern Warfare - bemutatkozott a Special Ops

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 8.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén jelenik meg a gyökerekig visszanyúló Call of Duty: Modern Warfare, ami ugyan már kapott egy utolsó előzetest, de most befutott a Special Ops bemutatkozó videója is.

Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare egyik játékmódja, a Special Ops, ami négyfős kooperatív módra kihegyezett, több fázisból álló küldetéssorozatok összessége lesz. Az ígéretek szerint a csatatéren a cselekedeteinkre reagálva dinamikusan hoz majd döntéseket a játék, így bármikor a nyakunkra küldhetnek egy helikoptert, de a jól páncélozott Juggernaut is visszatérő vendég lesz.

A küldetések helyszíne Verdansk városa, a rendelkezésünkre álló térképen pedig kedvünk szerint válogathatunk majd a küldetések közül. Fontos megemlíteni, hogy a játékmódban a társak feltámasztása mellett a killstreakek használata is engedélyezett lesz, miközben különböző járműveket is irányíthatunk majd. A premier napján négy többállomásos Operationst kapnak a rajongók, amelyek későbbi tartalmak jóvoltából ki fognak majd egészülni.

A Special Ops keretein belül kapunk majd egy Survival Ops opciót is, ami 2020. október 1-ig kizárólag PlayStation 4-en lesz játszható, és afféle hordamódnak ígérkezik.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6.
6.
Falcon
#2: Aki játszott a bétával Az biztos nem magasztalja nagyon rossz irány ez a battlefieled utánzás ott sem szeretem a tankokat
5.
5.
Lorthirash
#3: Kifejezetten könnyű ez a játék egy bfhez képest teljesen casual.
4.
4.
Lorthirash
#3: A bétában az első meccsben 25 1 statom volt a betaban, de ettől függetlenül még nagyon gyenge ez az új cod is.
3.
3.
sanyikatarzan
Azért mert folyton meghaltok, nem a játék hibája.. régen jó volt mi
2.
2.
ribizly
#1: Végre valaki nem csak magasztalja! Pontosan ez az én véleményem is. A 2v2-n kívül nem tudok olyan játékmódot mondani, amiben ne lenne inkább kedvem BF3/4 vagy régi WaW/MW/BO részekkel tolni.
1.
1.
Falcon
3000 ezer órám van a modern warfare sorozat multikban de ez tragédia a béta alpján a grundwar egy elcseszet battlefield paródia a többi játékmod meg olyan kicsi pálya hogy játékra alkalmatlan átlátok egyik pontról a másikra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...