Utolsó előzetesen a Trine 4: The Nightmare Prince

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 8.
  • Videó
Link másolása
A mai naptól mindenki számára megvásárolhatóvá vált a Trine-sorozat negyedik epizódja, amiben Zoya, Amadeus és Pontius ezúttal egy gondoktól terhes, de szökésben lévő herceget igyekeznek majd begyűjteni.

A Trine 4: The Nightmare Prince PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Switchre jelent meg.

9.
9.
KaktuszPingvin
Nagyon jó lett ez a rész is. Az első hármat egyedül játszottam, a negyediket meg ma kezdtük el coop-ban haverral. Így még nagyobb élmény. Sosem untam egyik részét sem és hála az égnek hogy lett negyedik. A 3 fogadtatása után aggódtam hogy kaszálják a sorozatot, pedig az is nagyon kellemes darab lett. Hála égnek nem így lett.
8.
8.
Darksiders84
#3: Öszintén nem is izgat ha esetleg valakinek nem tetszett. Nekem kötelező pótlás kimaradt nem tudtam róla. Ami zavar hogy dobozosan alig szerezhető be nálunk. Konzolos boltokba sehol szinte. Alzán hétfőn rendeltem de még mindig semmi hír hogy mikor küldik valószínűleg ők is megrendelésre hozatnak csak nincs készleten.
7.
7.
KopyAti
Ráadásul tök jó árban van Store-n! 8990 Ft.
6.
6.
KopyAti
Sztem is jó mindegyik!
5.
5.
user101
#4: Tökre nem értem a harmadik rész iránti népharagot... Ilyeneknek nem lehet játékot fejleszteni! :) Mindenki sírt a második után, hogy megint ugyanaz és legyen már valami más... erre lett más és mindenki sír, hogy az első kettő jobb volt... Komolyan?!

Arról nem is beszélve, hogy végigtoltam mindegyiket egyedül, majd a gyerekkel coop és egyszer sem éreztem egyiknél sem, hogy unnám, nem tetszene és ne élvezném. A kölöknek meg egyértelműen a harmadik a kedvence: amikor egyedül játszott, vagy jöttek át hozzá haverok és tolták egy kicsit, akkor mindig a harmadikat vették elő...
4.
4.
latis666
Az első két rész zseniális. Lehet hogy valakinek nem tetszik de attól még nagyon jó. A harmadik is szép de több sebből vérzik. A negyedik az első kettő mintájára készül tehát abszolút várós.
3.
3.
user101
#2: Ne adj a szavára, vele van a baj, nem a játékkal, az tökéletes... :)
2.
2.
Darksiders84
#1: Na ne már eddig csak jókat olvastam róla és most rendeltem az Ultimate kiadást Alzaról de basznak írni mikor küldik.
1.
1.
GemForge
Kicsit megfáradt már ez a koncepció nem? Többször is nekiugrottam márvaz előző pár résznek, de vhogy mindig meguntam az egészet. Béna mozgás, csicsás és giccses grafika, ostoba pályák... Pedig majdnem jó...
De mégsem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...