Politikai okokból tiltott ki profi játékost a Blizzard

Komoly népharag és bojkott alá került az Activision Blizzard, miután kitiltottak és a jutalmától megfosztottak egy profi Hearthstone-játékost, aki egy interjú során a honkongi tüntetések mellett állt ki.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
#13: Kirekesztő vagy, mennyé Vonáczi Gáborral zikkaljozni.
#13
#11: nem
#12
#7: "Migránsok"
#11
#7: Nem a liberális hanem a liberó fasizmus. Liberális az én vagyok.
#10
Most meg deaktiválták az összes azonosító-opciót és nem lehet fiókot törölni. Szép.
Amúgy ilyenkor mi van, hogy tegnap 9 komment volt, most meg 7, és nem írja, hogy bármelyik komment törölve lett volna?
#7
A jàtèkonàl meg a màr sokszor elèg erősen megvitatott èrtèk/ideològiai liberàlis eszmèk kezdenek teret hòdìtani, főleg az elmùlt pàr èvben. Erősebben csak amiatt nem tapasztalhatò mèg, mert a jàtèkok elkèszìtèse sok-sok èvet vesz igènybe mint tudjuk, tehàt majd az elmùlt 1-2-èvben elkezdett jàtèkoknàl fogunk szembesülni igazàn a homo-lobbi, tùlzott elfogadàs, befogadàs stb gondolataival. A politika/ideològia mindenütt ott van ès lesz is, ahol a pènz illetve megfelelő nagysàgù tömeg jelen van.
#6
#5: Mert eddig nem a profitot hajszolták?

Ha nem voltál polkorrekt eddig is kizárták, vagy szimplán kibasztak veled a bírák mert egy ellenszenves nemzet szülötte voltál. Most annyi változott, hogy mások is benyújtották, hogy szerintük mi polkorrekt és mi nem az.
#5
Először az 'epic', majd az 'nba', most meg a 'blizzard'... Kedves illiberális vezérünk valami komoly boszorkánymesteri hatalommal bírhat, mert ami az ideológiai vezéreinek a száz év kommunizmus alatt nem sikerült az neki igen... :)))

Viccet félretéve, amíóta a kínai befolyás térhódítása nyilvánvaló fenyegetéssé vált, azóta pofázom, hogy ez így nem jó és baj lesz... Tessék, ma már annyira csak a pénz és a profit számít, hogy egy ilyen szebb korokat is megélt szervezet is lefekszik és feladja az erkölcseit...

Mondhatnám, hogy fuck epic, nba, blizzart és a többiek, b@sszátok meg, de eddig se vettem semmit tőlük, nem volt semmilyen téren hasznuk belőlem ... nos ... ezután sem lesz... :)
#4
Szánalmas az Acti Blizz, ezt már jó ideje tudni.
#3
Ez a Kína melletti seggnyalás már valami végtelenül gusztustalan.
Itt látszik hogy nincsenek elveik.
#1
Ez az Activision Blizzard... Sosem értettema rajongást értük, amit az elmúlt 20 évben letettek az asztalra viccnek is rossz.