Spinoff-film készül a John Wick világában

A Lionsgate komoly potenciált érez a John Wick-franchise-ban, hiszen a negyedik rész és a tévésorozat mellett készülőben van egy önálló mellékág is. A Ballerina egy fiatal bérgyilkosnő történetét meséli el.

A Ballerina eredetileg egy önálló akciófilmként indult, azonban miután a Lionsgate megnyerte a produkció jogait, felmerült az ötlet, miszerint a John Wick-filmek univerzumába lehetne ültetni azt. Erről a Hollywood Reporter még két évvel ezelőtt számolt be, de csak most vált hivatalossá, hogy a történet valóban a bérgyilkosokkal teli világban játszódik majd. A stúdió Len Wisemant, az első két Underworld-film rendezőjét kérte fel a direktori pozícióra, a forgatókönyvért pedig Shay Hatten, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum írója felel.

A történet (most kapaszkodjatok!) egy balerináról szól, aki fiatal bérgyilkosként bosszúhadjáratra indul, miután lemészárolják a családját. Egyelőre nem tudhatjuk biztosan, hogy a Ballerina pontosan miként kötődik John Wick történetéhez, de ha tippelnünk kellene, akkor a harmadik rész orosz táncművészei körül kezdenénk a nyomozást. A Parabellum cselekményében egyébként több balerina is feltűnik, köztük egy hölgy (a valóságban is ezt a szakmát űző Unity Phelan) pedig egy jelenet során igen központi szerepet kap - lehet, hogy ő lenne a főszereplőnk?

4 komment - szólj hozzá!