30 óra is benne lehet az Avengers kampányában

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 9.
  • Hír
Link másolása
Habár a Crystal Dynamics még nem hajlandó elárulni konkrétan, hogy milyen játékidővel rendelkezik majd a Marvel's Avengers, az ígéreteik szerint a korábbi játékaikhoz hasonló számokra érdemes számítani.

A Comicbook.com interjút készített a Crystal Dynamics márkaigazgatójával, Rich Briggsszel, a kérdezz-felelek során pedig arra is kitértek, hogy milyen játékidővel rendelkezik majd a stúdió következő nagy dobása, a Marvel's Avengers. Habár Briggs még nem volt hajlandó konkrét számokat mondani, azért igyekezett kielégítő válasszal szolgálni.

"Attól függ, mennyire mélyen akarod beleásni magad. Ha a korábbi Crystal-játékokra gondolsz, tudod, hogyha csak a sztorit szeretnéd végigpörgetni, 10-12 órára számíthatsz. Viszont ha szeretnél mindent látni, és megcsinálod az összes mellékküldetést minden mással együtt, a Tomb Raider-játékok esetében általában legalább 30 óra játékidő vár rád."

"Szóval pontos számokkal még nem szolgálhatunk, de a korábbiakhoz hasonló eredményekre számíthattok" - mondta Briggs, aki gyorsan hozzátette azt is, hogy ehhez természetesen hozzájönnek még a megjelenés utáni tartalmak is, amelyek ugye ingyenesek lesznek.

Változott a hősök fizimiskája

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A hétvégi New York-i Comic-Conon tudtuk meg, hogy a játszható hősök sorát erősíti majd Kamala Khan, vagyis Ms. Marvel is.

Apropó, játszható hősök: érdemes kitérni Eren Caboose tweetjére, aki összehasonlította a játék E3-as és Comic-Conos kedvcsinálóját, és arra jutott, hogy a készítők megváltoztatták egy picit a főhősök kinézetét, Thorét és Tony Starkét legalábbis biztosan.

Az E3-at követően ugye sok kritika érte a fejlesztőket az Avengers karakterdizájnja miatt, és bár a Crystal azt mondta, nem tervez változtatni a hősökön, úgy néz ki, egy kis extra polírozás belefért az elmúlt hetekben nekik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...