PlayStation 4 - vége a Facebook-integrációnak?

Az új rendszerfrissítéssel egy másik, előzetesen nem beharangozott változtatás is érte a PlayStation 4-et. A hét elején megszűnt a platform Facebook-integrációja, igaz, a közösségi oldal szerint csak ideiglenesen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#3: Majd ha minden Facebook ismerosom igy tesz, ahogy te irtad, akkor en is kerulo uton tennem fel...persze most mar csak ugy lehet :(
#8
#6: És az is a Sony hibája ugye?
#7
#6: Gondolom most hogy a facebook sajat gaming platformot grundol, nem szeretne beengedni csak ugy a tobbieket. Fizessenek.
#6
Gondolom a Sony több pénzt akar követelni a Facebook-tól mindenféle ok nélkül. De végül is a Spiderman-Disney műdráma is az elvárható módon folyik tovább, miért ne lenne pont ez másképp?
#5
#3: Én egyszer próbálkoztam ilyesmivel, valahogy megoldottam, de már nem tudom hogyan.
#4
#3: Én egyszer próbálkoztam ilyesmivel, valahogy megoldottam, de már nem tudom hogyan.
#3
#2: Én eddig is kerülőúton töltöttem fel képet, vagy videót Facebookra, pendrive-ról. Ugyanis a share funkció meglehetősen hiányos. Nem lehet kiválasztani, hogy melyik facebook csoporttal akarod megosztani a tartalmat, kizárólag a saját idővonaladon oszthattad meg. És mivel én tisztelem az ismerőseimet, és tudom, hogy közülük sokan nem kíváncsiak ilyen tartalomra, ezért eszem ágában sincs teleszemetelni ilyesmivel a hírfolyamukat.
#2
#1: Bocsi, ne garagudj, akkor ezt te nem értheted.

ON: Elég kár. Most csak kerülő úton lehet majd Facebook-ra képet feltölteni.
#1
Azt se tudtam hogy van rajta :)
Am meg minek mindenikek van már tablet-je meg telefonja.