Próbahétvégézik az új Battlefield és Mortal Kombat

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 9.
  • Akció
Link másolása
A Battlefield V és a Mortal Kombat 11 is ingyenesen játszható majd a hétvége folyamán, igaz, sajnos egyik játék próbaverziója sem érhető el mindegyik platformon. Lássuk a részleteket!

A Battlefield V-re a PC-seknek kell majd odafigyelniük, ráadásul nemcsak most: a játék három hétvégén keresztül lesz ingyen játszható. Az első alkalom október 10-én rajtol és október 13-ig tart, míg a második október 17-én, a harmadik pedig október 24-én kezdődik.

A próbakörök alkalmával végigjátszhatjuk a Squad Conquest bevezető szakaszát, illetve a War Stories egyjátékos küldetéseit is, a multiplayer maradékából viszont minden alkalommal más és más játékmódokkal futhatunk egy kört: elsőként a Rusht, utána a Conquestet, és végül a Grand Operationst próbálhatjuk ki. A hétvégéken megszerzett eredményeinket természetesen továbbvihetjük a teljes változatba is.

Az előtöltés már elindult, irány az Origin!

A konzolosoknak a Mortal Kombat jutott

A konzolosok sem maradnak próbahétvége nélkül, PS4-en és Xbox One-on a Mortal Kombat 11-et játszhatják majd ingyen a játékosok - ez az akció október 11-től október 14-ig tart majd.

A tartalomra itt sem panaszkodhatunk, belenézhetünk a sztorimód első két fejezetébe, illetve az összes karaktert és az összes multiplayer módot elérjük majd, igaz, a DLC-ként érkezett harcosok, köztük a T-800-as csak a Towers of Time-ban mutatják meg magukat. PlayStation Plus- vagy Xbox Live Gold-előfizetés csak az online játékhoz kell.

Az eredményeinket ez esetben is megtarthatjuk, ha megvásárolnánk a játékot, amit egyébként a hétvége folyamán 40 százalékkal olcsóbban tehetünk meg.

2.
2.
JohnSpartan
#1: Mindig is ez a cél ez ingyenes hétvégèkkel...

Majd ha kijön XL pack-ban a Mortal, addig forintot nem adnék érte.
1.
1.
DarkLord
Mortalhoz szólva.: Csak nem sejtenek valamit a kulisszák mögött? :D Én örülök neki, hogy kipróbálhatom, mert, majd valamikor sokára veszem meg a teljes játékot, ha kijön. A sejtésre meg kb. azt gondolom, hogy gyorsan beetetik a népet még kedvet kapnak 40% off meg stb. 1 hét múlva meg jön a tört hehe (bár nehéz lesz, de elképzelhető és akkor ez a kedvesség nem is kedvesség csak még több pénz kisajtolása :D).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...