Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.

A Red Dead Redemption II PC-s változata természetesen fejlettebb lesz technikai szempontból a konzolos kiadásoknál, a Rockstar pedig az első screenshotok társaságában azt is elárulta, hogy milyen változtatásokra számíthatunk majd november 5-én, amikor befut a játék számítógépekre. A szintén ma közzétett rendszerkövetelményekről itt emlékeztünk meg.

Ennek megfelelően a port nagyobb látótávolságot ígér, jobb minőségűek lesznek a fény-, árnyék- és tükröződéseffektek, szebben rajzolódnak a lábnyomaink a hóban, tesszelált fa-, valamint feljavított fű- bundatextúrákat kapunk majd - a változtatásokról pedig ti is meggyőződhettek valamennyire az új képek segítségével. A fejlesztők természetesen a felbontást és a framerate-et sem korlátozzák, valamint a HDR, az ultrawide-megjelenítés és a többmonitoros konfiguráció is támogatott lesz, így tényleg csak a gépünkön múlik, hogy mit hozunk ki a játékból.

A PC-sek természetesen tartalom tekintetében is számíthatnak újdonságokra. Az új, To the Ends of the Earth címen futó sztoriküldetésben különböző gyógynövényeket kell majd összegyűjtenünk, kapunk három új fejvadász-missziót, rajtaüthetünk két új banda-rejtekhelyen, továbbá két új kincsestérkép, öt új összegyűjthető csecsebecse és újabb lovak várnak ránk. 

20 komment - szólj hozzá!