Befutottak az első képek a PC-s Red Dead II-ről

Mától lehet előrendelni a PC-s Red Dead Redemption II-t a Rockstar Games Launcheren keresztül, így nem meglepő, hogy a csapból is a játék folyik. A gépigény után befutottak az első screenshotok is az új kiadásról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#16: :O
#18
#13: A konzol változatban nem volt ilyen lehetőség, legalábbis pár hónappal ezelőtt biztos nem... A gond ezzel az, hogy a 100 órás játékidő is azért annyi, mert az összes feladat állandóan a térkép másik végén vár, és oda kell jutni, ami 30 - 40 perc lovaglás. Ez egy idő után nagyon fárasztó.
#17
#16: Wow, ki hitte volna, hogy a net gyorsasaga es a letoltesi ido kozott van osszefugges! Koszonjuk, Captain Obvious, ma is tanultunk valamit!
#16
#14: Ha gyors a neten 1-1.5 óra alatt lent van a game..
#15
#8: Régi motoros (PC-s) vagyok, erre a kis időre már nem szokok át :)
#14
100giga lesz ugye? Jesszus meddig fog ez települni!
#13
#9: Pofon egyszerű. PC-n nem kell majd nyomogatni semmit, elég ha nyomva tartod, vagy lesz olyan beállítás, hogy egyszer megnyomod teszem azt a shfitet (ami az esetek többségében a sprint) és voilá, fut mindaddig, amíg meg nem nyomod még1szer. ;-)
#12
#10: Mire gondolsz pontosan? Konzolokon ez lehet még mindig álom, PC-n viszont alap kellene már az ilyen kinézet... Láttad már pl. a jó pár éves Ryse: Son of Rome játékot PC-n a Crytek-től, max. videó + graf. beállítások mellett? Na majd nézd meg ha nem, több eleme is máig is a top grafikát üti. Pláne, ha a konzolos játékok többségéhez hasonlítjuk
#11
#9: PC-n modok lesznek a konzolos/gyerekbetegségeit (is) kijavítani, ennyi. ;) Előrendelve! ;D
#10
Jaa persze így fog kinézni...aha jaa ,, ja nem. Ez agyon van tolva photoshoppal, majd amikor kijön és csinálnak a gémben egy ugyanilyen képet, ott majd ami most kerek az tiszta szögletes lessz. haggyuk már láttunk ilyet ezret!
#9
Ami igazán érdekes lesz egyébként, hogy mi lesz az "nyomogasd az x -et fél órán keresztül" helyett pc -n. Nem hiszem hogy ezt ráraknák a space -re, vagy a shift -re. Előbbinél csattogást hallgatsz majd végig, utóbbinál meg leszakad a kisujjad. Persze nyilván beállítható lesz... de melyik gombra lenne érdemes rakni? :)
#8
#2: Ha csak ezért szeretnél gépet újítani, akkor semmiképp sem. Ha van egy konzolod, vedd meg arra. A grafikát leszámítva pedig az igényeket alaposan vedd vissza magadban, mondjuk úgy a 0 közelébe, és akkor nem lesz gond. :)
#7
#3: Miért ekézné? Oké, hogy a jelenlegiek közül ez a legegyszerűbb, már-már (leg)fapadosabb (ha van ilyen kifejezés egyáltalán), de ez nem disztribúciós platform, nem egy bolt, csak egy sima drm a RS játékoknak és ennyi.
#6
#3: Saját játékaik, és még új.
#5
#3: És ez neked miért fáj ennyire ? :)
#4
#3: Talán mert a saját jatekaik mennek rá.
#3
Meglepő, hogy a R* Launchert senki sem ekézi. Egyébként a későbbi Steam és Epic megjelenésekben is ugyan úgy szükség lesz a R* cuccára, mint a Steam+Uplay Ubi játékoknál.
#2
Huhh ez nagyon jól néz ki. Lehet hogy itt az idő gépet újítani?
#1
Előrendelve! ;)