Világ körüli turnéra indul a Death Stranding

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 10.
  • Érdekesség
Link másolása
És vele együtt természetesen Kojima is. A mai napon bejelentett turné nem titkolt célja, hogy népszerűsítse a játékot szerte a nagyvilágban, ám azt, hogy ez pontosan miként zajlik majd, még homály fedi.

Sajnos Budapest kimarad a buliból, így a fanatikus rajongók számára a legközelebbi esemény Berlinben lesz, de mellette a helyszínek között szerepel még London, Párizs, New York, San Francisco, Tokió, Osaka, Tajpej és Szöul is. A kérdés már csak az, hogy pontosan mire kell számítanunk, ám ezzel kapcsolatban Kojima egyelőre nem árult el semmit.

Eléggé nagy a valószínűsége, hogy egyfajta közönségtalálkozóról van szó Norman Reedus és Mads Mikkelsen szereplésével, de az is lehet, hogy valami extravagánsabb produkcióval rukkol elő Kojima. Legalább annyi biztos, hogy nem kell sokat várnunk a dolog leleplezésére, mivel a Death Stranding november 8-án már el is rajtol PlayStation 4-en.

26.
26.
Yanez
#25: Azt utolsó mondatod a nyerő. Soha nem felejtem el, hogy ugyanennyi infó tudatában mennyire szarozták, már előre temették a 2013-as TR-t. Még én is. :D Aztán ezeknek az embereknek a 90%-a rohadtul elégedett volt, mert egy izgalmas akció-kaland játékkal lettek gazdagabbak. Köztük én is. Szóval nyugtával dicsérd a napot, de ne igyál előre a medve bőrére, max egy kis sört. Persze azért farkast sem kell kiáltani.
25.
25.
#23: Az eddig látottak alapján kis képzelő erővel és a Kojima-faktor belevonásával még lehet, hogy jó játék lesz és jól átvert minket a "Mester". De ugyanennyi képzelő erővel és a tapsztalat-fakror figyelembe vételével az is lehet, hogy látszik messziről, hogy szar lesz.

Szerintem ezt meg kell várni, amíg kijön a játék és akkor látjuk meg.
21.
21.
Yanez
#19, #20:

Mi van, accot cseréltetek?
20.
20.
Duken
#19: Ááá egy szar fos lesz, hatalmas bukta.
19.
19.
frankdelgado
18.
18.
Duken
Remélem megbukik a játék és egy szar fos lesz és kojima megkapja amit érdemel (?)mert egy kisfszú irígy primitív, kis görcs vagyok egy senki. Blablabla!.....lehet folytatni a kommentszekciót. Nem tudom milyen lesz a játék de egy biztos nem akarom hogy szar legyen, mert az kinek lenne jó....?
17.
17.
Chrysh
#16: Cseppet fejébe száll már ez az egész dolog, úgy fest kihasznál minden pillanatot, hogy még haknizzon, meg beb*sszon párszor.
16.
16.
prodigy1990
Kojima az új Peter Molyneux. Anno TALÁN volt egy jó ötlete, azóta minden ok nélkül istenítik és sok ember szemében szinte már legenda lett, amikor szinte semmi értékelhetőt nem tett le az asztalra.
Ja igen, Kojima lerakott egy rakás Metal Gear játékot, amikből talán kettőt lehet jónak nevezni, meg ezek előtt csinált 1-2 játékot, amik akkora "sikereket" értek el, hogy az emberek 90 százaléka azt sem tudja, hogy léteznek.
A Metal Gear Solid 5 is kizárólag az ő neve miatt lett felpontozva, mert a játék az első másfél óra után, amikor kinyílt a játéktér, átment egy unalmas, érdektelen, lapos játékmenettel operáló vacakba.
Kojima-nak egyszerűen nem való az open world, ezt már az MGS 5-tel bizonyította és a Death Stranding-en is egyre jobban mutatkoznak a jelek.
Jó átvezető videók, amiket egy kínszenvedéssel járó játékmenet fog összekötni, ahogyan az a MGS 5-ben is volt.
Ezt csak az nem látja, aki vak vagy egy végtelenül elfogult Kojima rajongó.
15.
15.
Kisjack241
Én nagyon várom, és semmit nem nézek meg a kiadott anyagokból, az első trailer alapján tudom hogy imádni fogom :D
13.
13.
Darksiders84
#12: Azért várom de már nem azért hogy nyomjam hanem hogy valójában milyen lesz és hogyan csapódik be a játékosok történelmébe.
9.
9.
0Hagyma0
Az ilyen pistikék azok akiknek tökmindegy... Kojima haverod csinált 186 játékot abból 2 elérte az erős közepes, egy meg a jó szintet.
Szóval ez inkább hasonlít a "Megveszem ezt a nőt" sorozatra, mint egy értéket teremtő művész alkotásaira.
Egyébként attól, hogy nem lehet érteni, még nem lesz művészi, attól, hogy a készítő baromságokat beszél, még nem lesz értékes a játék.
Szerintem Kojima orális szexxel való jutalmazásával érdemes megvárnod a játék megjelenését.
Én mire számítok. Egy alapvetően megosztó programra, amiben a film és az animáció kiteszi az idő 86+ % át. Filmnek nem lesz az, mert nem tudom a feleségemmel nézni miközben simogatom a fenekét a takaró alatt, játéknak nem lesz az, mert ugye a 90%ban átvezető animáció.
Az alap koncepció biztosan nagyon érdekes lesz, de el lesz Kojimázva keményen, úgy is mondhatnám, fel lesz öntve egy valag (ma nagyon divatos) japán értelmetlenséggel.
De a sok magát intellektuális elitnek képzelő Pistike szerint ez a játék lesz a minden (persze fogalmuk sem lesz egy csomó minden jelentéséről)
Ez lesz szerintem. De lehet tévedek... Mindenesetre Kojimának azért eddig nem volt nagy találati aránya, a legtöbb játéka ipari hulladék.
6.
6.
PrimYaz00
#4: Te kevered fiam a Sony-t az Ea-al és az Ubisoft-al, eddig ők értek el hasonló mérföldkövet. Nyugodj meg barátom, a Sony most sem fog :) legalábbis nem ezzel a játékkal. Attól, hogy az átlag gyermeteg Magyar mentalitás nem érti és szerintem nem is akarja megérteni a játék lényegét, nem mindenki fogadja majd ilyen negatívan, inkább menj a kocsmába és idd el az árát, ahogy az a bizonyos átlag szokta.
1.
1.
Anti4730
Ezt a jatekot annyira nem tudom hova tenni, hogy most ez mi lesz, hogy fog mukodni stb. Kivancsi leszek az elso tesztekre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...