Világ körüli turnéra indul a Death Stranding

És vele együtt természetesen Kojima is. A mai napon bejelentett turné nem titkolt célja, hogy népszerűsítse a játékot szerte a nagyvilágban, ám azt, hogy ez pontosan miként zajlik majd, még homály fedi.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#26
YanezModerátor
#25: Azt utolsó mondatod a nyerő. Soha nem felejtem el, hogy ugyanennyi infó tudatában mennyire szarozták, már előre temették a 2013-as TR-t. Még én is. :D Aztán ezeknek az embereknek a 90%-a rohadtul elégedett volt, mert egy izgalmas akció-kaland játékkal lettek gazdagabbak. Köztük én is. Szóval nyugtával dicsérd a napot, de ne igyál előre a medve bőrére, max egy kis sört. Persze azért farkast sem kell kiáltani.
#25
#23: Az eddig látottak alapján kis képzelő erővel és a Kojima-faktor belevonásával még lehet, hogy jó játék lesz és jól átvert minket a "Mester". De ugyanennyi képzelő erővel és a tapsztalat-fakror figyelembe vételével az is lehet, hogy látszik messziről, hogy szar lesz.

Szerintem ezt meg kell várni, amíg kijön a játék és akkor látjuk meg.
#24
#21: :D
#23
#22: Azért remélem nem lesz szar.
#22
#18: Azt én se. Sajnálnám a kidobott pénzt. Plusz végleg leírná magát ez a marha. E bukni garantáltn nem fog, tökmindegy milyen lesz.
#21
YanezModerátor
#19, #20:

Mi van, accot cseréltetek?
#20
#19: Ááá egy szar fos lesz, hatalmas bukta.
#19
#18: Èvjàtèka lesz
#18
Remélem megbukik a játék és egy szar fos lesz és kojima megkapja amit érdemel (?)mert egy kisfszú irígy primitív, kis görcs vagyok egy senki. Blablabla!.....lehet folytatni a kommentszekciót. Nem tudom milyen lesz a játék de egy biztos nem akarom hogy szar legyen, mert az kinek lenne jó....?
#17
#16: Cseppet fejébe száll már ez az egész dolog, úgy fest kihasznál minden pillanatot, hogy még haknizzon, meg beb*sszon párszor.
#16
Kojima az új Peter Molyneux. Anno TALÁN volt egy jó ötlete, azóta minden ok nélkül istenítik és sok ember szemében szinte már legenda lett, amikor szinte semmi értékelhetőt nem tett le az asztalra.
Ja igen, Kojima lerakott egy rakás Metal Gear játékot, amikből talán kettőt lehet jónak nevezni, meg ezek előtt csinált 1-2 játékot, amik akkora "sikereket" értek el, hogy az emberek 90 százaléka azt sem tudja, hogy léteznek.
A Metal Gear Solid 5 is kizárólag az ő neve miatt lett felpontozva, mert a játék az első másfél óra után, amikor kinyílt a játéktér, átment egy unalmas, érdektelen, lapos játékmenettel operáló vacakba.
Kojima-nak egyszerűen nem való az open world, ezt már az MGS 5-tel bizonyította és a Death Stranding-en is egyre jobban mutatkoznak a jelek.
Jó átvezető videók, amiket egy kínszenvedéssel járó játékmenet fog összekötni, ahogyan az a MGS 5-ben is volt.
Ezt csak az nem látja, aki vak vagy egy végtelenül elfogult Kojima rajongó.
#15
Én nagyon várom, és semmit nem nézek meg a kiadott anyagokból, az első trailer alapján tudom hogy imádni fogom :D
#14
Ûdv Darksiders!
Bizony, jòl körülìrtad! Persze tudni kell, miszerint azon festők művei lesznek sok esetben sikeresek, akik màr nincsenek az èlők soràban, hiszen nem tudjàk megkèrdezni a kèszìtőt, hogy mit is szeretne àbràzolni valòjàban, utòlag mindent bele lehet magyaràzni. Tovàbbà egy szűk rèteg az aki naggyà tesz alkotàsokat, hogy ezzel is felsròfoljàk az àrakat. Hogyan? Előtte felvàsàroljàk az egèszet potom összegekèrt. :) Sokan nem tudjàk, hogy az arany nem azèrt kerül sokba meg a gyèmànt, mert ritka meg szèp, hanem mert a kitermelő bànyàk stb egy kaszt kezèben működnek. Hogy melyik ez a kaszt? Hm.. nem ìrom le, nem szeretnèk kirekesztő lenni. :/
Egyèbkènt ez a jàtèk mèg lehet sikeres, èn làtok benne pozitìv elemeket. Ami zavar, az az első blikkre tùlzàsba vitt sci-fi elemek, eszközök jelenlète. ( vègtelensègig megnövekvő lètra, talaj elektromossàgot gerjesztő ? dàrdàk, hologrammok stb )
#13
#12: Azért várom de már nem azért hogy nyomjam hanem hogy valójában milyen lesz és hogyan csapódik be a játékosok történelmébe.
#12
#11: Oldman ez is egy tény és némelyik művészlélek annyira egyedi akar lenni hogy amit alkot az annyira elfuserált már egy átlagos ember szemének hogy arra mondja az óvodás gyerek is szebbet tud készíteni csak ugyebár a mester körbemagyarázva más világban él és ha van közönsége akik nagyot bologatva éltetik egymást és a kör bezárva az alkotás természetesen tökéletes. Akár mint ez a játék....
#11
Festőknèl tapasztalhatò mèg az, hogy èrtèkelhetetlen, zagyva, beteges kèpeket festenek, ès mègis megvàsàroljàk a hulladèkot hatalmas összegekèrt, kiàllìtàsokon meg szàjtàtva istenìtik a megfejthetetlen alkotàsokat. A legnagyobbnak tartott művèszek mind beteg elmèk, utòlag mindig kiderül. Viszont belőlûk lehet nagy pènzeket szakìtani, főleg hogy adva van hozzà szintèn tengernyi elmehàborodott vàsàrlòi rèteg.
Làsd pl Picasso " alkotàsai "
#10
#9: Na ez a másik véglet... Nettó faszság amit írsz..
#9
Az ilyen pistikék azok akiknek tökmindegy... Kojima haverod csinált 186 játékot abból 2 elérte az erős közepes, egy meg a jó szintet.
Szóval ez inkább hasonlít a "Megveszem ezt a nőt" sorozatra, mint egy értéket teremtő művész alkotásaira.
Egyébként attól, hogy nem lehet érteni, még nem lesz művészi, attól, hogy a készítő baromságokat beszél, még nem lesz értékes a játék.
Szerintem Kojima orális szexxel való jutalmazásával érdemes megvárnod a játék megjelenését.
Én mire számítok. Egy alapvetően megosztó programra, amiben a film és az animáció kiteszi az idő 86+ % át. Filmnek nem lesz az, mert nem tudom a feleségemmel nézni miközben simogatom a fenekét a takaró alatt, játéknak nem lesz az, mert ugye a 90%ban átvezető animáció.
Az alap koncepció biztosan nagyon érdekes lesz, de el lesz Kojimázva keményen, úgy is mondhatnám, fel lesz öntve egy valag (ma nagyon divatos) japán értelmetlenséggel.
De a sok magát intellektuális elitnek képzelő Pistike szerint ez a játék lesz a minden (persze fogalmuk sem lesz egy csomó minden jelentéséről)
Ez lesz szerintem. De lehet tévedek... Mindenesetre Kojimának azért eddig nem volt nagy találati aránya, a legtöbb játéka ipari hulladék.
#8
#2: Az.... :DDDDDD
#7
#6: Akkor Kojina is magyar? Mert valójában nemrég nyilatkozta hogy ő maga sem érti teljesen... És még számtalan külföldi kritikus, szakmabeli, és játékos...
Jó hogymár nem ott tartunk lassan hogy csak a buta emberek látják negatívan amit eddig mutatott....