Steam - helyi multiplayer távolról is

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Hír
Link másolása
Egy roppant érdekes és hasznos funkcióval bővül hamarosan a Steam. A Remote Play Together segítségével távolról is játszhatjuk majd azon címek többjátékos módját, melyeket kifejezetten a helyi, kanapés játékra találtak ki.

Szívesen végignyomnád a LEGO Star Warst, vagy az Overcooked első részét egy messze lakó barátoddal? Csatlakoznál egy osztott képernyős játékhoz az interneten keresztül? A Valve hamarosan megoldást ad erre. A Remote Play Together nevezetű funkció pontosan azt tudja, amit gondolnánk: segítségével távolról, az interneten keresztül is játszhatjuk majd azokat azokat a játékokat, melyek kizárólag lokális multiplayer móddal, vagy split-screenes megoldással vannak ellátva.

A bejelentés egy fejlesztőknek szánt e-mailben érkezett, melyben felhívják a figyelmet arra, hogy az új funkció hamarosan elérhetővé válik a Steam Beta kliensén. Egész pontosan október 21-én implementálják a Remote Play Together korai változatát, ha pedig minden jól megy, akkor valószínűleg a teljes játékosbázis számára elérhetővé válik majd ez az apróságnak tűnő, de mégis nagyon hasznos újítás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...