Mike Ybarra elhagyta a Microsoftot

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Mike Ybarra, az Xbox vállalati alelnöke 20 éven át dolgozott a Microsoft égisze alatt, tegnap éjjel azonban bejelentette, hogy kész új vizekre evezni. A részletek eddig nem ismertek, de úgy tűnik, hogy a játékipar veteránja marad a kaptafánál.

A Microsoft videojátékos divíziójának egyik legismertebb arca, Mike Ybarra 20 év után elhagyta a redmondi vállalatot. Ybarrát korábban az Xbox Live vezetőjeként, a partnerstúdiók menedzsereként, az utóbbi időkben pedig az Xbox vállalati alelnökeként ismerhettünk, és az ő keze alatt futott fel az Xbox Game Pass és a Mixer is.

A búcsúlevél Twitteren érkezett, ahol Ybarra köszönetet mondott a kollégáinak és a játékosoknak egyaránt, ugyanitt pedig kapott néhány elismerő szót többek között Phil Spencertől, az Xbox elnökétől is. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a twitterezők máris heves kérdezősködésbe kezdtek, azt firtatva, hogy hová igazol le az egykori xboxos nagykutya. Konkrét válasz egyelőre nem érkezett, de nagyon úgy tűnik, hogy Ybarra nem a farmeréletet választja, csupán más vizekre evez a játékiparon belül.

1.
1.
Jön a PlayStation 5, átigazol a győztes oldalra. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...