Leépítések a Sony európai divíziójánál

Úgy tűnik, hogy jelentősebb átszervezések folynak a Sony háza táján. A héten több tucat alkalmazott mondott kényszerű búcsút a Sony Interactive Entertainment európai kirendeltségének.
  • Írta: szlav

Kommentek

#25
#19: Látszik, hogy csak vitát gerjeszteni jottel fel. Te agyalágyult, balfácán.
Menjel szépen vissza megirni a leckedet, különben szobafogság lesz.
#24
SLi
#22: Nagyon béna próbálkozás, akármelyik szerencsétlen csinálja is
#23
SLi
#21: Ez abból is látszik hogy free to play címekben rendre veri a játékosbázis mérete az amerikait, (lol, CSGO, dota, stb), tehát arányaiban nincs kevesebb játékos Európában mégis eladások tekintetében viszont (hiába majdnem kétszer annyi a lakosság) szinte minden jobban fogy az amerikai piacon.
#22
#13: Koma , dugulj el! Te itt egy senkiházi homofób vagy ! Ugy hogy batátom te vagy totális hülye! Száljatok már le a melegekről, nem ők tehetnek mindenről! Agybetegek vagytok
#21
#1: Ha tetszik ha nem, egy átlag európai vásárlóereje a béka segge alatt van egy átlag amerikaihoz képest.
Főleg ha videójátékokról van szó.
Ráadásul fura trendek vannak nálunk, anno a Sega konzolrészlegét is Európa tartotta el, mindenhol máshol döglődött.
#20
#13: Nekem kunhalmi legújabb ámokfutásának tűnik, most már naponta csinál új reg-eket a vergődéshez.
#19
#13 húgy agyú vagy barátom, és tényleg ninxs eszed! Akkor mégegyszer megkérdezem, hogy hogy jönnek ide a melegek! Szó nincs a cikkben erről! Nyilván egy nyomorult életű senkiházi ír ilyet :)
#18
Akarom mondani, hogy elég szomorú, hogy ennyire nem érdekli a MS-t. :/
#17
#16: Eleg szomorú, hogy
#16
#11: A Forza Horizon 4 magyar felirattal jött. Aztán beszélték, hogy valószínűleg több ex. is feliratosan érkezik, de végül ebből nem lett semmi sajna. Az meg mellékes, hogy miért pont egy Forzát fordítottak le, amire szerintem nem sok szükség volt, mondjuk egy Gears-el szemben.
#15
#11: Ó a Fable 2, az egy zseniális, irodalmi igenyessegu felirat volt ami jobb mint az eredeti.
#14
#11: Most még. Aztán ha az SIEA szellemiségében fog zajlani az EU régió akkor mehetnek a francba.....Jöhet ide is az indokolatlan játékélmény romboló indokolatlan cenzúra..És lehet a magyar feliratok is a kárát látják...
Jól meghálálta a Sony a SIEE-nak a PS4 korszakot és az egyik legsikeresebb konzolt....
#13
#7: Szerintem itt inkább neked nincs sok eszed ha nem esett le a kommentje, de ezért kár is volt regelni egy friss alrege.
#12
Bár gondolom azért, mert otthon jóval nagyobb arányban fogy PS4, mint a One, így nem érné meg a MS-nak.
#11
#10: Hat igen, a Sony legalább ilyen szempontból elég jofej, nem ugy mint a MS, akik asszem nem adtak ki egy db 'exkl' címet sem magyar felirattal (de javítsatok ki ha tévedek). Előző genben meg teljesen fordítva volt. GeoW 2-3, Judgment, Fable 2-3, Forza részek, Halo Wars felirattal jöttek.
#10
#9: Szerintem már az is kész csoda hogy egy ennyire apró piacra mint a hazai annyira figyelnek hogy van amihez van magyar felirat.
#9
#4: Ha nem kell nekik a pénzünk a magyar felirat miatt, akkor majd támogatjuk azokat akik feltörik és lefordítják a játékokat. (pedig én nagyon ellene vagyok, de még ezt is képes lennék lenyelni, hogy az anyanyelvemen toljak valamit és értsem is)
#8
#7: Szerintem csak viccelt, nem akart titeket bántani :)
#7
#2: Nem sok eszed van ha a melegeket hibáztatod, nincs a cikkben erről szó, csak a te agy szüleményed, ha egyáltalán van agyad
#6
Hogy jönnek ide a melegek? A cikkben tudtommal nem szerepel! Aki ilyet kommentel mint az alattam lévö torrolk, azok menjenek el és vizsgáltassák meg az agyukat :)