Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IO Interactive és a Warner Bros. újra egymás markába csap, ezúttal azonban nem a 47-es ügynöké lesz a főszerep. Meglehet, hogy egy teljesen új IP-t kaphatnak a PC-s és konzolos játékosok.

A Square Enixszel való válás után a Warner Bros. Interactive egyengette az IO Interactive fejlesztéseinek sorsát, ez a partneri kapcsolat pedig mindkét fél számára gyümölcsözőnek bizonyult, ugyanis a stúdió és a kiadó újabb közös munkára készül. Várható volt, hogy a dán fejlesztőbrigád nem ül sokáig a babérjain, így most meg is kezdték a toborzást a következő nagy projektjükhöz. Érdekes módon azonban nem egy újabb Hitman-játékról van szó.

Egyelőre természetesen elég szűk marokkal szórják a részleteket, de azt már megtudhattuk, hogy egy PC-re és konzolokra szánt (tehát várhatóan AAA-kategóriás) játékról van szó. Az IOI mindkét stúdiója, tehát a koppenhágai és a malmöi iroda dolgozói is ezen a projekten szorgoskodnak majd, így mindkét helyszínen várják az új munkatársakat.

A stúdió feje, Hakan Abrak így nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban: "Egy izgalmas új projektbe vágunk, amely során az IOI és a Warner Bros. közösen egy új univerzumot teremthet meg. Így tehát törekvő és tehetséges kollégákat várunk ehhez a különleges utazáshoz mind a koppenhágai, mind pedig a malmöi csapatunkhoz."

Érdemes kiemelni, hogy a stúdió elnöke egy új univerzumot emleget. Nem tiszta egyelőre, hogy csupán a fejlesztőcsapat szemszögéből lesz-e új ez a bizonyos univerzum, vagy hogy valóban egy teljesen új, eredeti IP-n dolgozik a két csapat. Bárhogy is legyen, mi szemmel tartjuk majd a munkájukat.

1.
1.
crytek
Freedom Fighters, Kane and Lynch jó volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...