Chernobylite - alternatív valóságok

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 11.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten rajtol el a Chernobylite korai hozzáférésű változata. Ennek az apropójából befutott egy friss előzetes, ami bemutatja, mennyire tökéletesen sikerült lemásolni Csernobil valós helyszíneit.

Szeptemberben sikeresen zárult a Chernobylite Kickstarter-támogatói számára kipróbálható zárt alfateszt, így minden akadály elhárult a játék korai változatának október 16-ra időzített rajtja elől. Az eredetileg meghatározott 36 dolláros ár ugyan nem volt a legjobb, de nem is volt szörnyű, a csapat mégis úgy döntött, hogy a Steamen és a GOG-on is megjelenő játékot inkább 29,99 dollárért fogják kínálni.

Az autentikus hangulat egyébként nem csak a helyszínek tökéletes másolataiban érhető tetten, a csapat ugyanis orosz szinkronnal készíti a játékot, amelyben a S.T.A.L.K.E.R.- és a Metro-sorozat szinkronszínészei segédkeztek. Aggódni nem kell, természetesen kapunk angol feliratot, de ami külön jó hír, hogy a hazai rajongók magyar felirattal is játszhatják a játékot.

A végleges változatra még sokat kell várni, a cím steames adatlapja szerint 10-14 hónapig tarthat az Early Access-szakasz.

8.
8.
lostprophet
#6: Szerintem benne lesz, de egyelőre még a PC-s verzióra koncentrálnak.
7.
7.
kryszisz
Hát nem tudom...AI tekintetében alávág nagyjából a teljes jelen generációs felhozatalnak, jó a gunplay, a felfedezés, nekem a sztori is tetszett. A hangulat pedig nagyon sok hiányosságot képes feledtetni (elég csak a Gothic 3 bugjaira, nem túl emlékezetes küldetéseire/karaktereire gondolni, és mégis, mai napig az egyik legjobb nyílt világú RPG), főleg, ha olyan bitang erős, mint a Stalker esetében.
6.
6.
crytek
#5: Arról kaptál infot vagy lehet tudni valamit, hogy a későbbi konzolos releasekben is benne lesz a magyarításod?
5.
5.
lostprophet
Az október 16-i Early Access kezdésre nem biztos, hogy elkészülök (most is itt van előttem a szöveg, azt pötyögöm), de nem sokkal utána tutira bekerül a játékba a magyar nyelv.
4.
4.
crytek
#3: Az bőven elég egy játéknál
3.
3.
Rakottkrumpli
#2: A stalker is csak hangulatban volt jó. Semmi másban.
2.
2.
kryszisz
#1: Ha csak a felét hozza hangulatban a Stalkernek, engem megvettek kilóra, az sem érdekel ha a játék nem lesz jó:D De azért legyen.
1.
1.
crytek
Kap majd hivatalos magyarítást Lostprophet által!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...