Aranylemezen a Need for Speed: Heat

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 11.
  • Hír
Link másolása
Az EA kommunikációs menedzsere, Ben Walke két rövid jelenet kíséretében a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a nyilvánosságot eddig kényesen kerülő új Need for Speed-játék, a Heat.

A mindig sűrű és nagy megjelenéseket soraiban tudó, hűvös novemberi időpontra időzített Need for Speed: Heat eddig nem sokat mutatott magából. Az augusztusban bemutatott, majd a Gamescomon már kipróbálható új Need for Speed-játékot ugyanis nagyon rejtegeti az Electronic Arts, ami általában sok jóval nem szokott kecsegtetni.

Mindenesetre a játék munkálatai befejeződtek, amit az EA kommunikációs menedzsere, Ben Walke is megerősített a Twitteren. A Heat aranylemezre került, célba vette a gyárakat, úgyhogy el is kezdődött a sorozatgyártás, ami azt jelenti, hogy a Need for Speed: Heat november 8-án tényleg begurul, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
Sandic1994
#16: Voltak azért még utána is jó játékok, de persze kinek mi tetszik. Az Underground játékokkal nagyon jól kapták el az akkor futó Halálos iramban filmek feelingjét, a Most Wanted pedig azzal a sztori vonallal ha jól rémlik kifejezetten újdonságnak számított akkoriban (autós játékok terén), ráadásul úgy érezte az ember, hogy nem a semmiért versenyez. Nekem speciel bejött még utána a Carbon és a Pro Street is, azt hiszem az Undercovernél indultak meg a leejtőn. Jött azért még egy egész korrekt Shift széria, valamint a Hot Pursuit reboot 2010-ben, és utána valahogy tényleg kifújt a sorozat. A lentebb dicsért The Run játékot mondjuk nem próbáltam. Ezen a Heat-en még elgondolkodom, hogy egy komolyabb leárazásnál (5-6 ezer Ft-ért) megpróbálkozom vele, de nem lepődnék meg, ha nem sok újdonságot hozna a néhány nappali versenyen kívül a 2015-öshöz képest.
16.
16.
Heldengeist
Szvsz. a Need for Speed sorozat már nagyon régen igen komoly identitásválságban van. A szememben az utolsó IGAZI NFS a Hot Pursuit 2 volt, annak meg már lassan 20 éve. Bár igaz, a Hot Pursuit rebootot nem próbáltam.
15.
15.
#14: A Run-ról ugyan az a véleményem, hogy egy jó játék. Valahogy az elejétől a végéig játszva ad egy élményt, ami szerintem jóra sikerült. Talán 3 és fél, 4 óra, amíg végigmész rajta, de ez hiába kevés összetettben, egyhelyben meg sok, nagyon jó maga a játék szavatossága. Nekem a The Run egy olyan autós játék, ami emlékezetes maradt, de leginkább az Outrun-hoz tudom hasonlítani abban a módban, amikor nem a háromszöget futod az elágazásokkal, hanem az összes pályát egymás után arcade módban, a ketyegő órával.
11.
11.
ollie92
#10: Volt már csapat, csak az EA bedobta a gödörbe a többi tehetséges stúdió mellé.
6.
6.
Anti4730
Varos nagyon, forzan kivul az egyetlen open world autos jatek, ugyhogy elso napos vetel.
3.
3.
Krezy
Ez alatt a kemény 6mp alatt is látszik,hogy mennyire instabil az irányítás pont úgy mint az előző 2 részben is volt.
2.
2.
ollie92
Újabb gagyi NFS :( Talán ha majd ez is megbukik, az EA likvidálja végre ezt a semmirekellô GHOST-ot.
1.
1.
strike19
Ez arany lemez megnevezés a mai világba nem sokat ér.
Úgyis jön egy OneDay Patch 12 GB és az mindent rendbe rak.
Ezeknek az arany lemezeknek egy post apokaliptikus Fallout világba lenne csak haszna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...