Nintendo Switch - Európában is 10 millió felett

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Nintendo európai részlegének jelentése szerint komoly mérföldkövet ért el Európában a Switch, hiszen az az alapmodellt és a nemrég megjelent Lite-ot is magába foglaló összeladásokat tekintve átlépte a tízmilliós álomhatárt.

A GamesIndustry.biz jelentése szerint Európában is töretlen a Nintendo Switch sikere. A Nintendo beszámolója alapján 2017-hez képest 40, a tavalyi évhez képest pedig 30 százalékkal növekedtek a konzol eladásai, amelyen valószínűleg sokat dob majd a szeptemberben megjelent Lite-kiadás is. 

Ez vezetett oda is, hogy a hibridgépből a premierje óta több mint 10 millió példányt adtak el Európában, miközben a Nintendo által kiadott játékokból 36 millió fogyott. A más kiadók által értékesített játékok közül a Minecraft, a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a Mario + Rabbids és a Stardew Valley értek el kiemelkedő eredményt, ezekből külön-külön több mint félmillió darabot sikerült elpasszolni.

A negyedik negyedévben is erős felhozatallal jelentkezik a konzol, hiszen jön az Overwatch, a The Witcher 3, a Luigi's Mansion 3 és a Pokémon Sword & Shield is.

13.
13.
user101
Alapvetően pont az eladások miatt szarik rá a nintendo, mert úgy érzik, hogy megtehetik, hiszen így is pörögnek, mint az állat..
Én is akarok a gyereknek szülinapra ( nov. ), de a lite-ről már lebeszéltem magam, még ha olcsóbb is, de a kisebb kijelző, dokkolás hiánya kritikus, akár csak a továbbra is problémás vezérlő... :(
12.
12.
Ooorky
#10: Akkor még rosszabb.
10.
10.
zimonyini
#9: A Zelda remakeben egyszer sem kell az analógokat lenyomni...
8.
8.
DIABLO_HUN
Én is tervezem hogy vegyek egyet tetszetős darab.
7.
7.
CitromH
#6: Ennek volt értelme...
6.
6.
frankdelgado
Biztos jó az a switch...10 millio lègy nem tèvedhet....
4.
4.
ollie92
#3: Szóval a Lite is megkapta a sima Switch ócska analógjait ? Ennyire hülyék a mérnökeik ? Már a Lite külső műanyag háza is, egy vásári 20€ koppintásnak hat.
3.
3.
Ooorky
Nem vennék Lite-ot, tegnap cseréltem analógot a gyári Joycon-ban (messze van a szervíz, aliexpressz-en meg 10$ volt a komplett javítócsomag), mert ~8 hónap után megadta magát.
Lite-nál ugrott volna a garancia.

Méretben és árban minimális különbség van, szerintem sokkal jobb választás a piros dobozos normál kiadás.
2.
2.
godach
#1: Én is fogok egyel :D
1.
1.
PaprikaJancsi
Én is besegítettem ebbe a számba, egy Nintendo Switch Lite-al :) Eddig nagyon szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...