Nintendo Switch - Európában is 10 millió felett

A Nintendo európai részlegének jelentése szerint komoly mérföldkövet ért el Európában a Switch, hiszen az az alapmodellt és a nemrég megjelent Lite-ot is magába foglaló összeladásokat tekintve átlépte a tízmilliós álomhatárt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
#14: Igen, pont ez az én nagy problémám is... arról nem is beszélve, hogy van egy komoly gamer gépe is ( megörökölte az én előző vasam )...
#14
#13: Annyira nem is olcsóbb amennyivel szarabb
#13
Alapvetően pont az eladások miatt szarik rá a nintendo, mert úgy érzik, hogy megtehetik, hiszen így is pörögnek, mint az állat..
Én is akarok a gyereknek szülinapra ( nov. ), de a lite-ről már lebeszéltem magam, még ha olcsóbb is, de a kisebb kijelző, dokkolás hiánya kritikus, akár csak a továbbra is problémás vezérlő... :(
#12
#10: Akkor még rosszabb.
#11
#9: Ez volt a legolcsóbb.....
#10
#9: A Zelda remakeben egyszer sem kell az analógokat lenyomni...
#9
#5: Én azt találtam, hogy a "kattintgatás" gyakoriságától függ a probléma jelentkezése.

Jobb esetben csak becsúszik a gumiszoknya alá pár porszemcse, ekkor még talán ki lehet varázsolni sűrített levegővel.
Viszont a kattintgatástól idővel elhajlik a kart a helyén tartó acéllemez, ekkor újrakalibrálással még használhatóvá tehető, de idővel teljesen "beesik".

Gondolom a Zelda remake-ben is sűrűn kell nyomkodni, ezért volt olyan akinél 1 hét alatt megfeküdt a Lite, ami a Nintendo részéről számomra érthetetlen, 1000+1 másik gombot lehetett volna erre használni.
#8
Én is tervezem hogy vegyek egyet tetszetős darab.
#7
#6: Ennek volt értelme...
#6
Biztos jó az a switch...10 millio lègy nem tèvedhet....
#5
#4: Meg.. Már az első héten jelezték vásárlók hogy driftelni kezdett... A Nintendo elleni joyconos keresetbe is betették..
Vicc amit a Nintendo művel. Bazári kínai minőség aranyáron.. Én is a második JC párt fogyasztom és kezd ez is driftelni... Igaz az első használt volt, de röhej...
#4
#3: Szóval a Lite is megkapta a sima Switch ócska analógjait ? Ennyire hülyék a mérnökeik ? Már a Lite külső műanyag háza is, egy vásári 20€ koppintásnak hat.
#3
Nem vennék Lite-ot, tegnap cseréltem analógot a gyári Joycon-ban (messze van a szervíz, aliexpressz-en meg 10$ volt a komplett javítócsomag), mert ~8 hónap után megadta magát.
Lite-nál ugrott volna a garancia.

Méretben és árban minimális különbség van, szerintem sokkal jobb választás a piros dobozos normál kiadás.
#2
#1: Én is fogok egyel :D
#1
Én is besegítettem ebbe a számba, egy Nintendo Switch Lite-al :) Eddig nagyon szeretem.