Jövő héten is Alan Wake-játékot kapunk az Epictől

A héten ugyan be kell érnünk egyetlen ingyenes játékkal az Epic Gamestől, a Surviving Mars nyújt annyira tartalmas szórakozást, hogy nem igazán lesz okunk panaszra. Jövő héten pedig újra két ajándékot kapunk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#7: Rolad Meg latszik, hogy soha nem jatszottal a controllal:))
#7
#1: Na ebből is látszik, hogy gőzöd sincs arról, amit írsz. A Control jobb, mint az Alan Wake? :D Na húzzál már :D
#6
#4: Az ingyenes játékokért mindig fizet valaki. Az epic nagy reklámot csinált magának pl. az ingyenes Batman játékokkal, hiszen egész Arkham és Lego Batman széria ott volt ingyen. Most 20-ért árulják az Arkham Knight-ot, hogy valaha esetleg visszajöjjön az a pénz, amit kifizettek ezért a jópár címért, hogy elosztogathassák. A fejlesztőnek meg azért jó, mert semmi nem indokolja, hogy nagy eladások által már egy Arkham szériából hatalmas vagyon jöjjön nekik össze, de most az Epic letett nekik egy ismeretlen, de biztosan nem alacsony összeget. Amit majd akkor fog bevasalni rajtad, amikor az osztogatás végére lesz egy 70 játékkal megdobott accod a Store-on és ahogy esetleg náluk vásárolsz, azon ott van a kis százalék pénzük. Kvázi azért csinálják, mert nekik érdekük, hogy egy fasza játékokkal telebombázott account-od legyen náluk, ami már neked is érték és költs ott.
#5
#4: Igen, nem is erdemes megvenni ket harom jateknal tobbet evente, ebben a generacioban joval kevesebb emlekezetesebb, es Jol sikerult jatek szuletett, Viszont azok amelyikek Jol sikerultek, igen emlekzetes darabok lettek audiovizualis szempontbol is.
#4
#3: Jaaaaa! Na jól van, kicsit furán fogalmaztál korábban..

Egyébként az Epicnek meg pl. a Humble Bundle-nek köszönhetően már lassan még én is ráállok arra, hogy max. 2-3 játékot vegyek meg teljes áron/megjelenés napján...

Mondjuk pl. ez a sok ingyenes játék + igen olcsó játék-csomagok PC-re nem tudom, hogy sok játék készítőnek mennyire jó, hiszen elvileg pl. az EGS is azért van, hogy jobban járjanak vele a készítők, mint pl. a Steammel..

Persze, mint írtam továbbra is akad pár cím évente, ami lázba tud hozni annyira, hogy megvegyem őket teljes áron/játszam őket első naptól, viszont a rengeteg akciónak, + ingyenes játéknak köszönhetően az utóbbi 5-6 évben simán megduplázódott pl. a steames könyvtáram is, játékra fordítható időm sajnos viszont nem, így aztán a bizonyos évenkénti 2-3 játék cím mellé más játékot én már nem is vagyok hajlandó megvenni teljes áron.. Pláne, pl. ha egy kevésbé szimpatikus kiadó kevésbé szimpatikus platformján érkezne.. (Pl.: EA/Origin)
#3
#2: Nem annyi, csak hogyha annyi lenne meg azt is megerne:))
#2
#1: ..Milyen plusz tíz kattintásra utaltál? :))) Most kíváncsivá tettél...
#1
Az Alan wake szerintem nem olyan nagy szam, de Fu a control nagyon durva lett, eletem egyik legjobb jateka pazar grafikaval, szoval ha valamiert ezert a jatekert megeri leszedni az epic launchert, es meger akar plusz tiz kattintast is minden egyes elinditasnal nem hogy kettot:))