GTA: San Andreas - 25 perc az új rekord

Végigjátszási rekordot döntöttek a héten; eddig 3 óra 52 percet vett igénybe a legügyesebb játékos számára, hogy végigjátssza a GTA: San Andreast, ám egy bonyolult, új módszerrel ezt most jelentős mértékben sikerült túlszárnyalni.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#21
#20: Az izzadás nélkül szerintem túlzás. Hollow Knight meg Dark souls 2 no death runjaim végén már azt hittem kiugrik a szívem mert ha elcseszem annyi volt, van ott stressz.
#20
A doomban egy faszi nightamre nehézségen izzadás nélkül végigpörgette, pedig ha ott beszopod újra kell kezdeni az egész játékot.
#19
Ha nem vagy buzi, ne menj be a buzibárba.
Akarom mondani, ha nem szereted a speedrunt, görgess tovább :)

Nem tudom mi értelme itt fröcsögni habzó szájjal, a videóban látott nyelv alapján speedrun elkövetője úgysem fogja a gamekapocs komment szekciót olvasni.
Én szívesen megnézem az ilyeneket, elképesztő, hogy néhányan annyira imádnak egy játékot, hogy az utolsó porcikáig a magukénak akarják tudni. Nem tudsz olyan szegletet mondani ezeknek a srácoknak, ahová nincs egy sztorijuk a játékkal kapcsolatban.
Egyszer kétszer én is használtam már ilyen glitcheket és nem érzem magam rosszabb embernek miatta.
#18
#17: Yeap, nem láttam az "egy" szócskát, reggel volt még na, meg egy vaskos másnaposság:D Lávjú Ultimate
#17
#15: Nem a játékra írta, hogy semmirekellő, hanem arra az emberre, aki egy bugot kihasználva 25 perces speedrunban végigviszi, megölve ezzel a játék lényegét.
#16
#15: Ennek mi köze ahhoz hogy a speedrun faszság?
#15
#9: Azt remélem tudod, hogy a San Andreas a maga idejében olyan volt kb., mint most az RDR2...az akkori konzolgeneráció csúcsrajáratása volt. Végülis csak ennyire "semmirekellő".
#14
#6: A leggyűletesebb mikor a platinához már csak az kell és azért meg akarom csinálni akkor már.
#13
#6: Én is így vagyok vele, rühellem az összes ilyen, a játék lényegét ölik meg vele. Sohasem értettem, ez miért kap ekkora hírverést és miért lehet valaki emiatt "sztár." :-/
#12
Jujj de kis viccesek vagyunk...
#11
#10: Több embert mint a God of war. :P
#10
Kit érdekel ez a szar?!! Szaros gta...
Mindegy csak írjunk valamiről mi??
#9
A speedrunnereket sem tudom mire vélni, de az hogy bugot kihasználva rekordidő alatt végigvisz egy ilyen semmirekellő egy játékot és még hírverést is csap neki a sajtó....
#8
#7: Mármint hogy ez az a mobilokról visszaportolt megnyomorított változat? Ezért tartottam meg a régebbi játékaimat lemezesen is. Néha a frissítések és újrakiadások inkább belerondítanak, mint javítanak.
#7
Ez új fajta PC GTA San Andreas.
Régi jobban tetszett.
Tök szopás ,hogy PS3 és XBOX is ezt a későbbi portot kapta meg legutóbb.
Store-ból is csak ezt lehet leszedni.
#6
YanezModerátor
A speedrun az, amit a büdös életben nem fogok csinálni. Számomra nem lenne élmény.
#5
#3: Mit keresel itt ha a videojátékok neked időpocséklásnak számítanak?
#4
#2: Én pont nem szimpatizálok a glitchek kihasználásával és a speedrunt sem igen csípem, de azért ennek is megvan a szépsége.
#3
#1: Mennyi időt "pocsékoltál" el feleslegesen az életedből... :D
#2
Élő példa ,hogy egyesek baromira nem tudnak mit kezdeni magukkal .